Kagero book help please

Inkubator, tutaj rodzą się tematy godne przesunięcia do FAQ - prawd objawionych. Dyskutujemy na temat technik, narzędzi i chemii modelarskiej.

Kagero book help please

Postprzez potez xxv » wtorek, 9 października 2012, 13:47

Hello

I would like to buy this book from Kagero,
http://www.sklep.kagero.pl/en/dornier-do-17-do-215.html

but postage when buying direct from Kagero is 26EUR to Croatia because they don't send by regular post.

Would anybody from this forum buy this book from me and then send me to Croatia by regular air post. I received packets from Jadarhobby from Poland in matter of 7days, so I didn't have problems that Kagero publications speaks about (too long delivery - paypal disputes).
Of course I am paying all postage and book by paypal to you.
If someone lives near Kagero shop that would be great because it could pick up book and send it to me (only one post delivery, not two, Kagero to you, then you to me in Croatia).
you can contact me by PM here on forum.

best regards,
Marin

Translation to Polish via Google:

Halo

Chciałbym kupić tę książkę z Kagero,
http://www.sklep.kagero.pl/en/dornier-do-17-do-215.html

ale koszty wysyłki przy zakupie bezpośrednio z Kagero jest 26EUR do Chorwacji, bo nie wysłać zwykłą pocztą.

Czy ktoś z tego forum kupić tę książkę ode mnie, a następnie przesłać do Chorwacji pocztową powietrza. Otrzymałem pakiety z Jadarhobby z Polski w sprawie 7 dni, więc nie miałem problemów, które mówi o publikacji Kagero (zbyt długi czas dostawy - PayPal spory).
Oczywiście płacę wszystkie opłaty pocztowe i zarezerwować przez paypal do Ciebie.
Jeśli ktoś żyje w pobliżu sklepu Kagero, że byłoby świetnie, ponieważ może to odebrać książkę i wysłać go do mnie (tylko jeden post dostawa nie, dwa, Kagero do Ciebie, to mi się w Chorwacji).
możesz skontaktować się ze mną przez PW tutaj na forum.

z pozdrowieniami,
Marin
potez xxv

Reklama

Re: Kagero book help please

Postprzez potez xxv » środa, 10 października 2012, 12:37

Problem solved.

Thank you very much.

best regards,
Marin
potez xxv

Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje