Chciałem wszystkich przestrzec przed stroną : http://www.farposst.ru/category/armor_before_ww2[/quote] .
- mowa o tej stronie jest w moim wątku z działu Pojazdy Wojskowe : pojazdy rzeczywiste - wątek - Szukam publikacji o czołgach I WŚ. Kiedy otwarłem stronę wszystko działało, było ok, kiedy zacząłem przeglądać stronę jakiś wirus zaatakował mój komputer ( dziś piszę od znajomego ). Nie można nic zrobić, kiedy odpali się komputer, po chwili pojawia się plansza z paroma zdaniami ( to akurat nie ważne co tam pisze, ale jest nie miłe i szok jest wielki ). Nie da się tego usunąć. Kolega informatyk stwierdził, że trzeba będzie na nowo stawiać system i nie wie jakie będą efekty, nie wiadomo jakie straty wirus poczynił w kompie. Dam znać jak coś będę wiedział więcej.
A miałem ponoć dobrego anty-wirusa...........
Stronę podał jeden z kolegów. Nie obwiniam go o to co się stało. Wierzę, że nie zdawał sobie sprawy co może się stać. Nie mam do niego pretensji .
Panowie Moderatorzy - nie wiem gdzie najlepiej umieścić ten wątek, ale niech będzie przestrogą dla reszty i będzie w widocznym miejscu.