Przezroczysty klej, nierozpuszczający farby

Inkubator, tutaj rodzą się tematy godne przesunięcia do FAQ - prawd objawionych. Dyskutujemy na temat technik, narzędzi i chemii modelarskiej.

Re: Przezroczysty klej, nierozpuszczający farby

Postprzez Arek S » wtorek, 12 maja 2015, 13:21

rotpol13 napisał(a):Niedługo Ci szuflad zabraknie na te wszystkie duperszwance

eeee tam....kupi sobie następne szuflady. Będzie miał swoją własną Szuflandię. :D
Arek S

Reklama

Postprzez Bercik » niedziela, 2 października 2016, 17:10

Odkopię, bo jestem poirytowany. BONDIC to mój najgorszy modelarski zakup - kilka miesięcy po pierwszym użyciu klej ma kolor herbaty!!! Cały czas był w dedykowanym metalowym pudełku zamkniętym w kartoniku i leżał w szafce bez dostępu światła.

Absurdalnie drogie, bezużyteczne badziewie.
Obrazek
Obrazek
Bercik

Postprzez jarek1983 » niedziela, 2 października 2016, 17:31

Bercik napisał(a):Odkopię, bo jestem poirytowany. BONDIC to mój najgorszy modelarski zakup - kilka miesięcy po pierwszym użyciu klej ma kolor herbaty!!! Cały czas był w dedykowanym metalowym pudełku zamkniętym w kartoniku i leżał w szafce bez dostępu światła.

Absurdalnie drogie, bezużyteczne badziewie.

Sprawdziłem swój, leżał nieużywany przez kilka tygodni, też w oryginalnym pudełeczku i też zmienił kolor. Mój póki co ma kolor bardzo słabej herbaty, ale wyraźnie widać zmianę koloru...
jarek1983

Postprzez pawel700 » niedziela, 2 października 2016, 17:34

Uważaj z takimi opiniami. Ja kiedyś skrytykowałem pewien produkt, to było że jestem jakąś konkurencją co wymyśla kłamstwa.
pawel700

Poprzednia strona

Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje