Wrzuciłem go na 2 godziny rozkręconego do Cleanluxa (podobnie jak inne wcześniej), po wyjęciu patrzę i... chrom szlag trafił porobiły się takie ciemne mazy, coś jak przepalenie... W sumie w niczym nie przeszkadza, ale [*cenzura*]denerwuje strasznie.
Marcin Kuźniar napisał(a):Co więcej chrom zszedł głównie z powierzchni zewnętrznych - czyli głównie narażonych na uszkodzenia mechaniczne a nie na działanie chemii.
mr.jaro napisał(a):Marcin Kuźniar napisał(a):Co więcej chrom zszedł głównie z powierzchni zewnętrznych - czyli głównie narażonych na uszkodzenia mechaniczne a nie na działanie chemii.
To by potwierdzalo rowniez moje doswiadczenia na temat trwalosci powlok chromowanych, niezaleznie od marki aerografu.
Swoja droga, trudno komu cokolwiek obiektywnie polecac nie narazajac sie jednoczesnie na na pozniejszy lamet, ze jakis drobiazg nie do konca spelnil oczekiwania. Od pewnego czasu zaluje, ze zalozylem ten watek - zamiast tego trzeba bylo przygladac sie w milczeniu bojom niektorych kolegow z ich pseudoiwatami.
mr.jaro napisał(a):Swoja droga, trudno komu cokolwiek obiektywnie polecac nie narazajac sie jednoczesnie na na pozniejszy lamet, ze jakis drobiazg nie do konca spelnil oczekiwania. Od pewnego czasu zaluje, ze zalozylem ten watek - zamiast tego trzeba bylo przygladac sie w milczeniu bojom niektorych kolegow z ich pseudoiwatami.
The Evolution CRplus combines elegance with maximum Resilience:
It has a high-quality triple-coated with chrome-finish.
In addition to the optimized design minimizes the chrome especially the risk of allergies those problems which the previous nickel devices could cause.
bartek piękoś napisał(a):Właśnie strzeliłeś klasycznego focha...
mr.jaro napisał(a):bartek piękoś napisał(a):Właśnie strzeliłeś klasycznego focha...
I zaraz znalazl sie jeden, ktoremu to mocno nie pasuje. Zaczepki szukasz, czy jak?

Patterson napisał(a):Ja zastanawiam się nad kupnem od dłuższego czasu. Czy teraz warto wchodzić w tą nową wersję CRplus, czy pozostać przy starszych modelch? Poza ożywioną dyskusją ktoś już pomalował jakiś model?można gdzieś zobaczyć jakieś super bajeranckie kamo wymalowane tym sprzętem czy to w pancerce czy lotnictwie?
Ja zastanawiam się nad kupnem od dłuższego czasu. Czy teraz warto wchodzić w tą nową wersję CRplus, czy pozostać przy starszych modelch? Poza ożywioną dyskusją ktoś już pomalował jakiś model?można gdzieś zobaczyć jakieś super bajeranckie kamo wymalowane tym sprzętem czy to w pancerce czy lotnictwie?

Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości