Witam,
na wstępie chciałbym się przedstawić. Mam na imię Maciek, mam 23 lata i zaczynam przygodę z modelarstwem. Zarejestrowałem się na tym forum ze względu na poszukiwania odpowiedzi na moje pytanie. Dodam jeszcze, że jeśli wątek został otwarty w złym dziale to bardzo przepraszam i proszę o ewentualne odesłanie mnie do poprawnego miejsca. A teraz przejdę do meritum sprawy. Wylicytowałem na znanym portalu czołg Leopard 1 A2 - Italeri 374. Niestety dopiero po wylicytowaniu zobaczyłem, że facet ten konkretnie model sprzedaje bez lufy... Ogólnie nie mam się co odwoływać do zwrotu i tak dalej bo wszystko było napisane podczas trwania aukcji. No ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Pytanie moje jest takie czy poza oryginalna lufą i lufą RB Model 35B47 można zamontować jakąś inną? Jeśli tak to jaką ewentualnie.
Przepatrzyłem "cały" internet w poszukiwaniu lufy RB Model 35B47 i mam nadzieję, że gdzieś przeoczyłem możliwośc zakupu takiej bo niestety jest ona ciężko dostępna jeśli nie wcale... a szkoda bo wygląda bardzo ładnie.
Będę wdzięczny za ewentualną pomoc.
Pozdrawiam