przez konrad444 » poniedziałek, 4 sierpnia 2014, 20:26
Antypoślizg zrobiony na całej powierzchni , zabezpieczony surfacerem 1000 i zdjęte maskowanie. A tak wyszło: Kadłub: I wieża: Oraz uzyskana faktura: Zostało mi tylko wyantypoślizgować włazy załogi oraz przyrządy optyczne. Sam jestem z uzyskanego efektu bardzo zadowolony, a sposób podebrany od Marcina bardzo prosty. Zapraszam do komentowania.
Dzięki wszystkim za opinie. A tymczasem jedziemy dalej wieża dostała trochę biżuterii, doszedł kosz oraz wyrzutniki granatów dymnych wraz z okablowaniem. Nie wszystkie elementy widoczne na zdjęciu są przyklejone część z nich jest położona tylko do zdjęcia. Sorry za brak tła, ale zdjęcia robiłem już kiedy nie było słońca, a nie kupiłem jeszcze żadnego oświetlenia do zdjęć.
przez konrad444 » czwartek, 7 sierpnia 2014, 19:55
Witam Dziś udało mi się zrobić dwa karabinki, skleić kadłub, dołożyć potrzebne tam rzeczy oraz dodać błotniki. Do końca zostało już niewiele dodać karabin M2 (Jeszcze go nie zrobiłem z powodu braku toczonej lufy której nigdzie nie mogę dostać, może ktoś chce odsprzedać), dorobić drugi koszyk oraz gąski (które najprawdopodobniej zastąpię spade acemi). Zapraszam do komentowania.