potez napisał(a):Na pierwszy rzut oka widać że bedzie hardcore, bo trzeba do siebie dopasować przekroje a te pasują slabo. Po operacji zostanie sporo do wyszpachlowania i pewnie sporo do zblendowania więc na 90% "trochę" urody GWH straci. Tym bardziej że trzeba specyficznie ciąć, bo musisz zostawić wloty powietrza z gwh. Trzeba by pochlastać złomka z academy górną częśc i próbować to na sucho wyłapać, jak bedzie rokować to chlastasz gwha jak nie to czekasz na model
Dobrze to ująłeś, będzie hardcore. Wziąłem suwmiarkę i obmacałem oba modele (musiałem rozfoliować UB

).
Najgorzej będzie z przekrojem - Academy ma zdecydowanie mocniej zarysowany garb - przy GWH wygląda jak 9-13 przy 9-12

. Poza tym Academy ma ostrzej zbiegające się krawędzie napływu, inny rozstaw żaluzji i grubszy plastik. Poza tym Academu ma mocniej zarysowane "wcięcia" na kadłubie w okolicy możliwego połączenia, więc szpachli by poszło dużo. Tak patrzę trzeźwo i wydaje mi się że na moje umiejętności lepiej jednak obmacać (z łzawiącymi oczyma) Academu, dokupić porządne pylony, uzbrojenie, rakiety, dysze i może coś z tego wyjdzie