Łukasz_K napisał(a):Jeszcze termin,
04-04 - 04.09 - pół roku powinno wystarczyć (ewentualnie 04-04-04.08, miesiąc na ogarnięcie podsumowania i 01.09 ruszamy z akcją "Nie oddamy ani guzika" )
Łukasz_K napisał(a):Jeszcze termin,
Łukasz_K napisał(a):Jeszcze termin, nie zapominajmy o terminie.
abtb napisał(a):Michał Janik napisał(a):Mam jednak nadzieję, że kiedyś nastanie taki dzień, że będziemy mieli zająć się tematem który od iluś edycji zajmuje drugie - trzecie miejsce, czyli transportem.
Jak ty mnie teraz Michał zaimponowałeś
Złożę wniosek do Zbycha, by na najbliższym spotkaniu IPMS-u postawił ci piwo na mój koszt
abtb napisał(a):Łukasz_K napisał(a):Jeszcze termin,
04-04 - 04.09 - pół roku powinno wystarczyć (ewentualnie 04-04-04.08, miesiąc na ogarnięcie podsumowania i 01.09 ruszamy z akcją "Nie oddamy ani guzika" )
abtb napisał(a):jwk napisał(a):Ukraiński model ukraińskiego cywilnego pojazdu
Miniart: Model Radzieckiego Tramwaju Seria X
jwk napisał(a):Miniartowa miniatura w 'malowaniu' z Ukraińskiej SRR? Dla mnie jednoznacznie tak!
abtb napisał(a):... mam zamiar wystartować z MiG-em 29 ICM-u i najprawdopodobniej będzie w barwach arabskich (jeszcze nie wiem jakich), Gradem po libijsku i Shermanem po egipsku. Jak nie pasi to protestować teraz, bo potem to już będę sunął jak proletariacki walec
jwk napisał(a):
Miniartowa miniatura w 'malowaniu' z Ukraińskiej SRR? Dla mnie jednoznacznie tak!
hacz napisał(a):Łukasz_K napisał(a):Jeszcze termin, nie zapominajmy o terminie.
Szalony pomysł, ale proponuję do pierwszego znicza (1 listopada). Konkurs niech trwa i trwa i każdy zdąży się wyrobić (oczywiście jeśli będzie mu na tym zależało) i coś zlepi. Jest co kleić spektrum szerokie, dajmy czasu. Pewnie nie wszyscy dadzą wiarę, ale dla mnie najfajniejsze jest głosowanie, a im trudniej wybrać tylko 3, tym lepiej i ciekawiej.
ochli napisał(a):jwk napisał(a):
Miniartowa miniatura w 'malowaniu' z Ukraińskiej SRR? Dla mnie jednoznacznie tak!
Dla mnie nie.
marco2607 napisał(a):Modele gotowe , jaki fant.
Michał Janik napisał(a):Najwyżej skitraj te blaszanki (tramwaje) jeszcze pół roku, to może się uda je zrobić w kolejnej edycji
Michał Janik napisał(a):A jak się nie będzie chciało koleżeństwo z nami bawić, to sobie sami możemy konkurs zrobić ;-)
abtb napisał(a):marco2607 napisał(a):Modele gotowe , jaki fant.
Ostro stawiasz sprawę
To ja drugi melduję gotowość "bojową". Niech Administracja "smaży" regulamin - starujemy kiela łykendu, kończymy 30.11 (żeby wszyscy zdążyli z "grubymi" tematami) Robimy modele ukraińskich firm w malowaniach innych niż radzieckie/rosyjskie. Dopuszczamy tramwaje, bo jak widać, wszystkich kręcą
Thalgonis napisał(a):Nazioli 39-45 stolerujecie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości