abtb napisał(a):Thalgonis napisał(a):Nazioli 39-45 stolerujecie?
Zacytuje sam siebie: "dla mnie ryba"
Skoro tak to będzie diorama " Rzeź wołyńska 1943- zbrodnia Ukraińców na narodzie polskim"
abtb napisał(a):Thalgonis napisał(a):Nazioli 39-45 stolerujecie?
japaw napisał(a):Skoro tak to będzie diorama " Rzeź wołyńska 1943- zbrodnia Ukraińców na narodzie polskim"
abtb napisał(a):Myślę, że każdy ma jakiś poziom zdrowego rozsądku i normalnego podejścia do tematu.
japaw napisał(a):abtb napisał(a):Thalgonis napisał(a):Nazioli 39-45 stolerujecie?
Skoro tak to będzie diorama " Rzeź wołyńska 1943- zbrodnia Ukraińców na narodzie polskim"
japaw napisał(a):Raczej obawiam się, że nikt nie zrobi.
japaw napisał(a):abtb napisał(a):Thalgonis napisał(a):Nazioli 39-45 stolerujecie?
abtb napisał(a):"Dla mnie ryba"
..bo zawsze są i głupsi w społeczności...
Łukasz_K napisał(a):Można to zebrać do kupy?
abtb napisał(a):Łukasz_K napisał(a):Można to zebrać do kupy?
To tak w kontekście kupy
Startujemy o g. 00.00 dnia 10.04 a kończymy o 23.59 30.11, fant podaje na tacy Administracja w przedziale czasowym 23.40 - 23.59 dnia 09.04 (tak, żeby każdy modelarz mógł wystartować spokojnie 10 kwietnia o 00,01, bo na czas to my musimy patrzeć po gospodarsku )
Robimy modele tylko i wyłącznie wyprodukowane w (na) Ukrainie (firm ukraińskich). Modele robimy w dowolnych barwach z wyłączeniem barw radzieckich/rosyjskich z wyłączeniem pojazdów/samolotów/statków itp w barwach cywilnych (np. tramwaje, lokomotywy, parostatki, śmieciarki, samoloty akrobacyjne itp) Dodatki do modeli - wszystkie jakie są, z wyłączeniem dodatków wyprodukowanych w Rosji (chyba, że modelarz udowodni, że są to jedyne dostępne na rynku dodatki i nie posiadają zamiennika z innych firm oraz, że znacząco wpłyną na odbiór końcowy modelu)
Jeżeli ktoś chce przytrzodzić to jego sprawa i sumienie. Ale liczę na odrobinę zdroworozsądkowego myślenia.
Ode mnie tyle. Jeżeli są jakieś uwagi to zgłaszać do 8.25 dnia dzisiejszego, potem to już trudno - było krócej spać .
Od 8.26 dnia dzisiejszego Administracja może zacząć smażyć regulamin
dymuwa napisał(a): Modele robimy w dowolnych barwach z wyłączeniem barw radzieckich/rosyjskich z wyłączeniem pojazdów/samolotów/statków itp w barwach cywilnych (np. tramwaje, lokomotywy, parostatki, śmieciarki, samoloty akrobacyjne itp)
blueYeti napisał(a):Nie bardzo rozumiem wylaczenie wylaczenia
blueYeti napisał(a):np Dora model Gee Bee moge czy nie moge
abtb napisał(a): Modele robimy w dowolnych barwach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość