Pashal napisał(a):nie mamy pańskiego uzbrojenia i co nam pan zrobi ?

Rhayader napisał(a): okręty - to można odpuścić, tylko ja będę robił, a wybiorę prawidłowy
Pashal napisał(a):Pasuje do konkursu ?
https://www.smartage.pl/mleczne-krowy-okrety-podwodne-typu-xiv/
Pashal napisał(a):Najśmieszniejsze w tym szukaniu furtek i próbach poszerzania ram konkursu jest to, że tak wygląda, jakby zanosiło się na to,że w konkursowe szranki staną setki, jak nie tysiące uczestników i może "przypadkiem " nie starczyć modeli

Łukasz_K napisał(a):Otóż nie. Ten temat ma przedstawiać maszyny transportowe, a nie bojowe przystosowane/wykorzystywane do transportu.

Mac Eyka napisał(a):Łukasz_K napisał(a):Otóż nie. Ten temat ma przedstawiać maszyny transportowe, a nie bojowe przystosowane/wykorzystywane do transportu.
Ale w tytule jest transport, a nie transportowce.
Ja temat konkursu rozumiem tak, że budujemy pojazdy i nie tylko które w danym momencie wykonują misje transportową.
Jeśli ktoś zbuduje figurkę taką jak na zdjęciu poniżej to też będzie transport.
Rhayader napisał(a):Pashal napisał(a):nie mamy pańskiego uzbrojenia i co nam pan zrobi ?
Można pójść w tym kierunku:
Samoloty - nie przenoszą bomb, a jedyne dopuszczalne uzbrojenie może być w ogonie. (ił-76)
Pojazdy - maksymalne uzbrojenie 12.7mm (będą mogły być amerykańskie ciężarówki z obrotnicą na dachu, a odpadną bewupy czy bradleye)
okręty - to można odpuścić, tylko ja będę robił, a wybiorę prawidłowy
kojot69 napisał(a):Mac Eyka napisał(a):Łukasz_K napisał(a):Otóż nie. Ten temat ma przedstawiać maszyny transportowe, a nie bojowe przystosowane/wykorzystywane do transportu.
Ja temat konkursu rozumiem tak, że budujemy pojazdy i nie tylko które w danym momencie wykonują misje transportową.
Ten pan wykonuje misję transportową
..bo zawsze są i głupsi w społeczności...

Łukasz_K napisał(a):kojot69 napisał(a):Mac Eyka napisał(a):Łukasz_K napisał(a):Otóż nie. Ten temat ma przedstawiać maszyny transportowe, a nie bojowe przystosowane/wykorzystywane do transportu.
Ten pan wykonuje misję transportową
Transport i logistyka to podstawowa funkcja każdego ojca

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości