Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie

Nasze wrażenia, relacje z różnych imprez, zawodów, spotkań oraz wizyt w muzeach.

Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie

Postprzez RAV » sobota, 28 maja 2011, 07:36

Dwa tygodnie temu wpadłem do Muzeum w Krakowie. Sporo zmian od mojej ostatniej wizyty tam... Trochę zdjęć zamieściłem na mojej stronie:

Obrazek
(kliknij zdjęcie, aby zobaczyć więcej)
Pozdrawiam
RAV
Obrazek
RAV

Reklama

Re: Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie

Postprzez radoslaw6363 » poniedziałek, 26 września 2011, 21:23

No cóż ładny nowy budynek ale większość eksponatów na słoneczku , słoneczko pali deszczyk pada i sobie niszczeją , w muzeum Wojska Polskiego podobnie ! To chyba taki Polski zwyczaj !
Modelu idealnie oddającego rzeczywistość nie zbuduje się nigdy, ale próbować trzeba !
Nie kłóć się z głupim, bo najpierw zaniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem !
Według przeprowadzonych niedawno badań stwierdzono, że ludzie którzy nie rozpoznają ironii i sarkazmu są mniej inteligentni ! Pozdrawiam !
radoslaw6363

Postprzez Czarny » poniedziałek, 26 września 2011, 21:52

radoslaw6363 napisał(a):No cóż ładny nowy budynek ale większość eksponatów na słoneczku , słoneczko pali deszczyk pada i sobie niszczeją , w muzeum Wojska Polskiego podobnie ! To chyba taki Polski zwyczaj !

Tak, masz 100% racji. Jest to Polski zwyczaj, podobnie jak to co ty uprawiasz, czyli wieczne narzekanie połączone ze zrzędzeniem bez grama zaangażowania się w sprawę.
Czarny

Postprzez Chudziutki » wtorek, 27 września 2011, 09:11

radoslaw6363 napisał(a): większość eksponatów na słoneczku , słoneczko pali deszczyk pada i sobie niszczeją , w muzeum Wojska Polskiego podobnie ! To chyba taki Polski zwyczaj !

Tak na szybko znalezione:
Finlandia, Parola:
Obrazek
USA, Aberdeen:
Obrazek
Chudziutki

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea