Czarny napisał(a):potez napisał(a):Ej panowie nie ma co narzekać, wystarczyło ładnie poprosić i można było robić ładne zdjęcia
Podejrzewam, a dane mi było poznać Arkadego, że nie zaczął dyskursu z Legendami Lotnictwa od stwierdzenia: Hej ciulu suń sie bo mi w kadr wchodzisz.
Marcin daj spokój...
Jeśli ktoś tak miło zaprasza na taki event raz na kilkadziesiąt lat:
Zapraszam Wszystkich zainteresowanych do Muzeum Lotnictwa w Krakowie. Bedzie możliwość obejrzeniem unikatowego widoku, mianowicie P.11 c bez omaskowania. Dzięki uprzejmości i przychylności Dyrektora MLP Krzysztofa Radwana, w najbliższy weekend (6-8 lipca) Legendy Lotnictwa będą miały możliwość dokonania szczegółowych pomiarów. Prace będą prowadzone z udziałem konstruktorów lotniczych i z pomocą mechaników lotniczych. Mierzone i detalowane będą szczegóły konstrukcji wewnętrznej (KRATOWNICE, OPRZYRZĄDOWANIE) oryginalnego PZL P.11c.
ZAPRASZAM - TAKA OKAZJA MOŻE SIĘ NIE POWTÓRZYC PRZEZ KOLEJNE KILADZIESIĄT LAT
To wydawało mi się naturalnym, że możliwość zrobienia zdjęć z bliska jest oczywista. Podszedłem, nikomu nie przeszkadzając w mozolnej pracy pomiarowej i kiedy od razu Pan Dyrektor wyprosił porównując wyjątkowość prac pomiarowych do przeglądu samochodowego to zaprawdę nie mam nic więcej do napisania.
Może poza tym, że pewnie co innego mam wypisane na twarzy. Potezie, czekam na kolejne ładne zdjęcia. Wszystkim się przydadzą.