III Festiwal Modelarski Jaworzno / 08-09 września 2012 /

Nasze wrażenia, relacje z różnych imprez, zawodów, spotkań oraz wizyt w muzeach.

Re: III Festiwal Modelarski Jaworzno / 08-09 września 2012 /

Postprzez Chrupek » poniedziałek, 10 września 2012, 10:24

Paweł z mojej strony ocenę dostajesz 4 z plusem na zachętę. Rozdanie nagród to lekki trochę kontrolowany chaos (jak pisałem wyżej) Do nowej lokalizacji Automapa zaprowadziła mnie bezbłędnie (do domu też :) )
Trochę gęsto było w samolotach. Gdzie indziej bardziej pusto. Po trzech konkursach to już wiecie czego jest więcej, czego mniej, co zajmuje dużo miejsca (np: moje 32-ki :) ) Na pewno brakowało listy nagrodzonych z konkretnymi numerami startowymi, tak aby można było zobaczyć za co kto dostał nagrodę. Mnie np. umknął całkowicie ten PZL co zdobył największe wyróżnienia (może dla tego, że to karton był) Po za tym fajna atmosfera, znów znajome twarze fajnie było zobaczyć po wakacjach.
Pozdrawiam
Marcin Chrupek Chruścielewski
Koleżanko/Kolego, jeśli chcesz poznać ciekawych ludzi, których podobnie jak Ciebie pasjonuje modelarstwo zapraszamy w nasze szeregi. Nie jesteśmy elitarnym klubem! Zapraszamy WSZYSTKICH! Zarząd jest do Waszej dyspozycji! Odpowiemy na każde pytanie. http://www.ipmspolska.org.pl
Chrupek

Reklama

Postprzez kobza_75 » poniedziałek, 10 września 2012, 11:05

My też byliśmy, impreza udana . Fajne modele było co oglądać. Składamy podziękowania organizatorom , za miłą i sprawną organizacyjnie imprezę. Czekamy na przyszły rok.
„Koleżanko/Kolego, jeśli chcesz poznać ciekawych ludzi, których podobnie jak Ciebie pasjonuje modelarstwo zapraszamy w nasze szeregi. Nie jesteśmy elitarnym klubem! Zapraszamy WSZYSTKICH! Odpowiemy na każde pytanie. http://www.ipmspolska.org.plhttp://kobzamodellfabrik.blogspot.com/ pozdrawiam Krzysiek
kobza_75

Postprzez JGucwa » poniedziałek, 10 września 2012, 13:52

Ja również byłem (miód i wino piłem ;o) ).
Uważam, że impreza była udana. Nie marudzę, nie narzekam - jestem zadowolony.
Myślę, że nie ma co krytykować. Sam byłem współorganizatorem tegorocznej imprezy w Krakowie. Nigdy nie da się zapiąć wszystkiego "na ostatni guzik". Zawsze pojawiają się jakieś nieprzewidziane okoliczności.
Niemniej, jeżeli można się spotkać w gronie przyjaciół z całego kraju, a ponadto panuje miła i przyjazna atmosfera, to wszelkie niedogodności powinny zejść na bok.
Gratuluje Pawłowi i całej ekipie !!! Oby w przyszłości imprezy były jeszcze wspanialsze, bo Festiwal w Jaworznie ma potencjał !!!
Pozdrawiam serdecznie - Jarosław Gucwa.
JGucwa

Postprzez Chrupek » poniedziałek, 10 września 2012, 15:46

JGucwa napisał(a):Gratuluje Pawłowi i całej ekipie !!! Oby w przyszłości imprezy były jeszcze wspanialsze, bo Festiwal w Jaworznie ma potencjał !!!

Taki cel jest moich spostrzeżeń-uwag :)
Koleżanko/Kolego, jeśli chcesz poznać ciekawych ludzi, których podobnie jak Ciebie pasjonuje modelarstwo zapraszamy w nasze szeregi. Nie jesteśmy elitarnym klubem! Zapraszamy WSZYSTKICH! Zarząd jest do Waszej dyspozycji! Odpowiemy na każde pytanie. http://www.ipmspolska.org.pl
Chrupek

Postprzez JGucwa » poniedziałek, 10 września 2012, 16:49

Pisząc, że "nie ma co krytykować", miałem na myśli "co" - nie jako przedmiot krytyki, lecz "co" - jako sens krytykowania :mrgreen: :lol: .
Miło było i bawiłem się dobrze. Dziękuję Pawłowi za zaproszenie i pozdrawiam serdecznie wszystkich, z którymi się spotkałem !!!
Pozdrawiam serdecznie - Jarosław Gucwa.
JGucwa

Postprzez Braciszek17 » czwartek, 13 września 2012, 06:50

Byliśmy ekipą z IPMS Kraków. Było klawo, miło i sympatycznie. Bardzo dobra organizacja i miłe przyjęcie. Wspaniale, że w omal każdej części Polski wciąż są ludzie, którym po prostu się chce. Dziękujemy bardzo. GRATULACJE!!!
Muszę tutaj wspomnieć, że gratulacje należą się także członkowi naszego IPMS- "Dziadkowi" Jackowi. Dostał puchar, za najlepiej zrobiony samolot w podziałce 1:72- brytyjska łódź latająca Felixtowe F5. Kto widział model- ten WIE za co puchar!
Braciszek17- Mirek P.
Braciszek17

Postprzez Paweł O. » czwartek, 20 września 2012, 16:31

Witam.

http://www.youtube.com/watch?v=BLD0fK697FM

Bardzo dziękuję autorowi zdjęć.

Pozdrawiam.

Paweł O.
Paweł O.

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea