I CZĘSTOCHOWSKI KONKURS MODELARSKI „ MODELIKARZ „ 5-6.X.2013

Nasze wrażenia, relacje z różnych imprez, zawodów, spotkań oraz wizyt w muzeach.

Re: I CZĘSTOCHOWSKI KONKURS MODELARSKI „ MODELIKARZ „ 5-6.X.2013

Postprzez imek46 » poniedziałek, 2 grudnia 2013, 16:38

waran napisał(a):wasz? nie mój, ręki nie dołożyłem do tego konkursu, nawet mnie tam nie było.
I nie masz czego żałować. Chciałem powiedzieć, że na normalnych konkursach to jest to tak praktykowane i cię popieram w 100% w tym co napisałeś. U nas w Lublinie, było ostatnio tak, że chłopaki z ŚSM Kielce ufundowali swój puchar, powiedzieli nam kto ma dostać, wyszli wręczyli, to samo było z kolegami z IPMS Kraków. Ale tak jak mówię jest to praktykowane na normalnych konkursach, a w Częstochowie coś szwankowało.
Pozdrawiam I.Z.
imek46

Reklama

Postprzez siara1939 » poniedziałek, 2 grudnia 2013, 16:55

imek46 napisał(a):Na przyszły rok o ile ta impreza będzie dalej robiona to Lublin ją sobie podaruje.

Co konkurs, to zawsze ten Imek ma jakies ale. Nudny jestes chlopie. Zamiast narzekac, to nie pisz i nie jedz. A jak masz cos, to napisz na PW, no chyba, ze chodzi Ci o to, aby Lublin stal sie ta impreza czolowa w kalendarzu. Powiem tak- przez takich typow jak ty ja do Lublina nie pojade nigdy, a mialem ochote w tym roku, ale mi to skutecznie odradziles. :D
Jak ten Imek bedzie tak dalej smrodzil, to inni tez sie obraza i wtedy Lubelski konkurs zdechnie, a inne pozostana.
Niezdrowy klimat.
Nasuwa sie pytanie, czy warto do Galerii Handlowej jechac tyle kilometrow? :roll:
siara1939

Korvettenkapitän PWM'u

Postprzez imek46 » wtorek, 3 grudnia 2013, 08:46

:D :D :D :D :D
Pozdrawiam I.Z.
imek46

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea