..bo zawsze są i głupsi w społeczności...
Łukasz_K napisał(a)::shock: jak ty to wyprowadzisz na gładko a linie na równo to ja zjem wszystkie swoje włosy
Łukasz_K napisał(a):No proszę, może nawet Ci się uda z tego mydła fajny model wystrugać.
abtb napisał(a):Łukasz_K napisał(a)::shock: jak ty to wyprowadzisz na gładko a linie na równo to ja zjem wszystkie swoje włosyŁukasz_K napisał(a):No proszę, może nawet Ci się uda z tego mydła fajny model wystrugać.
Może być ciekawie
halset napisał(a):abtb napisał(a):Łukasz_K napisał(a)::shock: jak ty to wyprowadzisz na gładko a linie na równo to ja zjem wszystkie swoje włosyŁukasz_K napisał(a):No proszę, może nawet Ci się uda z tego mydła fajny model wystrugać.
Może być ciekawie
Będzie transmisja na żywo?
Łukasz_K napisał(a):halset napisał(a):abtb napisał(a):Łukasz_K napisał(a)::shock: jak ty to wyprowadzisz na gładko a linie na równo to ja zjem wszystkie swoje włosyŁukasz_K napisał(a):No proszę, może nawet Ci się uda z tego mydła fajny model wystrugać.
Może być ciekawie
Będzie transmisja na żywo?
Nie wiem czy będzie co pokazywać, bo tych "włosów" to u mnie za wiele już jednak nie zostałoale Ciii niech ma motywację chłopak
Łukasz_K napisał(a):z miłą chęcią obejrzałbym go z bliska.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość