Malowanie 16 z Krzesin , Tiger meet 2015.

Jestem na ogrodniczym to bede mial duzo.........czasu, hiba

Tam sa te same wypraski i inne manuals pls poczytajAtlas napisał(a):Potrzebny jest Aggressor albo Thunderbird, jeśli ma być Tamiya.
blueYeti napisał(a):Tam sa te same wypraski i inne manuals pls poczytajAtlas napisał(a):Potrzebny jest Aggressor albo Thunderbird, jeśli ma być Tamiya.![]()
![]()
Prosze pokaz mi roznice bo chyba nie myslisz o 2 light na main gears
blueYeti napisał(a):ja wszysko iht verstehe dih![]()
...
big mouth.
Atlas napisał(a):. Brakuje choćby wypraski K (tutaj jest zamiast tego R), na której jest tzw. heavyweight gear. Nasze mają to drugie, czyli grubsze golenie, nie ma ich na wyprasce R, są tylko na K. Także na K są inne siłowniki otwierające pokrywy podwozia głównego.
blueYeti napisał(a):Atlas napisał(a):. Brakuje choćby wypraski K (tutaj jest zamiast tego R), na której jest tzw. heavyweight gear. Nasze mają to drugie, czyli grubsze golenie, nie ma ich na wyprasce R, są tylko na K. Także na K są inne siłowniki otwierające pokrywy podwozia głównego.
Tak,ja to widzialem to jest moj blad, patrzylem na Tamki manual Thunderbirds Blocks 32/52 i
myslalem ze pojde za 52 odcinajac 2 reflektory i bedzie gitara![]()
After market na lagi do f-16 chyba nie istniejetak ze chyba
musze pomyslec nad kupnem Thunderbirdsa.
Powrót do Teraz Polska - warsztat konkursowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości