Pashal napisał(a):Zdarzają się sytuacje przy okazji prezentowania galerii modeli w skali 1:72, że model wygląda jakby był w skali 1:48... w tym przypadku odnoszę wrażenie, że sytuacja jest niestety odwrotna.
Pashal napisał(a):Zdarzają się sytuacje przy okazji prezentowania galerii modeli w skali 1:72, że model wygląda jakby był w skali 1:48... w tym przypadku odnoszę wrażenie, że sytuacja jest niestety odwrotna.
Pashal napisał(a):Przepraszam bardzo, ale mnie nie chodzi o to, że zdjęcia są złe - oglądając zdjęcia tego modelu mam po prostu takie odczucie o jakim napisałem powyżej.
Być może tylko ja mam takie odczucie, a być może tylko ja jestem w stanie o tym napisać.
(...)
Pashal napisał(a):Aleksandrze napisałeś, że :
"Zapewne masz rację - fotografowanie nie jest moją najmocniejszą stroną, stąd może i wygląd samolotu taki, jaki jest."
Nie dziw się, więc, że doprecyzowałem swoją opinię... przy okazji może jednak nie wprowadzaj reglamentacji opinii
Pashal napisał(a):Strasznie się jakoś egzaltujesz i kompletnie nie wiem czemu używasz określeń, których ja nie użyłem... to Ty wymyśliłeś, że model jest "nikczemny".
Pashal napisał(a):Gdzie Ty widzisz w moich wpisach schadenfreude, czyli coś takiego ?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Schadenfreude
Pashal napisał(a): Przy okazji zapytam, a nie oburza Ciebie przypadkiem fakt, że osoba wspierająca Ciebie zmienia mój nick w sposób mocno kontrowersyjny ?
Pashal napisał(a):Autentycznie nie jesteś w stanie przyjąć do wiadomości, że Twój model może na innym modelarzy sprawić takie, a nie inne wrażenie ?
Aleksander napisał(a):(...)
Każdy ma prawo do swojego osądu, Pashal też. Może rzeczywiście mój model wygląda kiepsko z Jego punktu widzenia. Napisał, co uważa i ja to szanuję, nie rozumiem jednak po co pisze to po raz kolejny? Krytykę przyjąłem na klatę i, IMHO, wystarczy.
..bo zawsze są i głupsi w społeczności...
Powrót do Teraz Polska - galerie ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość