Rhayader napisał(a):_OldMan_ napisał(a):termin zakończenia konkursu proponuję na 4 lipca 2026r.
Bardzo dobry pomysł!
Też jestem za tym terminem,
Rhayader napisał(a):_OldMan_ napisał(a):termin zakończenia konkursu proponuję na 4 lipca 2026r.
Bardzo dobry pomysł!

halset napisał(a):...Ja nie mam ale wygląda na to, że będę miał

halset napisał(a):No ba, a jeśli padłaby tak oryginalna propozycja jak "2 Wojna Światowa", to pewnie zdobyłaby jeszcze więcej głosów.
Lestat napisał(a):halset napisał(a):No ba, a jeśli padłaby tak oryginalna propozycja jak "2 Wojna Światowa", to pewnie zdobyłaby jeszcze więcej głosów.
generalnie od początku byłem przeciwny "konkursowi" do którego łapią się wszystkie modele świata i dlatego wolałbym żeby wygrał "Wietnam". No ale wolę USA, w którym sie pobawię, niż jakiś "czerwony" który mnie osobiście w ogóle nie interesuje.

Comek napisał(a):Ale na tym polega urok konkursu, że musisz pomyśleć jak to co Cię interesuje podciągnąć pod jego temat i przy okazji się rozwinąć. Zrobiłbyś mausa w fabryce w ceglanym (to też czerwony) podkładzie i byłoby git ;)
Lestat napisał(a):Comek napisał(a):Ale na tym polega urok konkursu, że musisz pomyśleć jak to co Cię interesuje podciągnąć pod jego temat i przy okazji się rozwinąć. Zrobiłbyś mausa w fabryce w ceglanym (to też czerwony) podkładzie i byłoby git ;)
oczywiście zgadzam się, że taki konkurs powinien inspirować do wyjścia ze swojej bańki i dlatego nie jestem wielkim fanem tematów pod które można podciągnąć prawie wszystko. Natomiast kwestią indywidulaną jest juz jak daleko kto chce z tej bańki wychodzić. Biorąc pod uwagę zakres pojazdów które robię, przykładowy kolor czerwony byłby juz za dalekim spacerem, ale bym nie płakał, tylko po prostu nie wziął udziału...
Rafal napisał(a):Czerwone są czołgi/transportery pożarnicze.

xmen napisał(a):Trzeba szykować modele na konkurs bo w ankiecie raczej się nic nie zmieni.

Comek napisał(a):xmen napisał(a):Trzeba szykować modele na konkurs bo w ankiecie raczej się nic nie zmieni.
Prawie 6,5 tyś użytkowników i tylko 144 głosy, W teorii wszystko może się zmienić

xmen napisał(a):Comek napisał(a):xmen napisał(a):Trzeba szykować modele na konkurs bo w ankiecie raczej się nic nie zmieni.
Prawie 6,5 tyś użytkowników i tylko 144 głosy, W teorii wszystko może się zmienić
Aktywnych na forum jest z 200 osób .No może z 250.Te 144 głosy to bardzo dobry wynik.
Bardzo dużo z tych 6.5 tyś. to konta widmo.

halset napisał(a):xmen napisał(a):Comek napisał(a):xmen napisał(a):Trzeba szykować modele na konkurs bo w ankiecie raczej się nic nie zmieni.
Aktywnych na forum jest z 200 osób .No może z 250.Te 144 głosy to bardzo dobry wynik.
Bardzo dużo z tych 6.5 tyś. to konta widmo.
Każdy moze oddać maksymalnie 4 głosy więc głosowało pewnie z 40 osób.

Powrót do Made in USA 2025-2026
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość