Po wielkich trudach i kilku nowych siwych włosach, stwierdzam że koniec, a mało co nie został oblatany Dziękuje wszystkim za wsparcie w warsztacie! Szału nie ma ale zapraszam:
Bardzo przyzwoity Fokker. Podziwiam modelarzy dłubiących w szmatopłatach w skali 1/72. Jeśli można, mała sugestia co do zdjęć - może spróbuj obciąć nieco tła, aby model zajmował większą powierzchnię na fotografii. Znacznie polepszy to odbiór.
PORTFOLIO "The nice thing about P.C.10 is nobody can prove you wrong"
Fajnie wyszedł. Trochę chyba poleciała geometria mocowania górnego płata, ale wiem jak trudno to ogarnąć w modelu w którym wszystko wisi na małych cienkich patyczkach. W Arma Hobby staramy się pomagać modelarzom już na etapie projektowania modelu, by możliwie dużo zastrzałów było sztywno połączonych z kadłubem lub ze sobą.
przez kokos85 » niedziela, 11 listopada 2018, 22:14
Faktycznie z geometrią były wielkie problemy, powiem tak gdyby nie moja druga połowa, to wyfruną by przez okno Popełniłem Swordfish`a z Airfix`a i o niebo lepiej się łączyło płaty Dzięki za dobre słowa, sam nie jestem z niego zadowolony,ale ważne że skończony