zegeye napisał(a):No i super. Sprawdziłeś czy te przyklejone karabiny wejdą ci ładnie pomiędzy cylindry silnika?

Krzysiek Kowalik napisał(a):zegeye napisał(a):No i super. Sprawdziłeś czy te przyklejone karabiny wejdą ci ładnie pomiędzy cylindry silnika?
Przy okazji nabyłem osłonę z Rob Taurus do bodajże Hasegawy. Chcę zrobić otwartą kabinę a pocięta osłona z zestawu by za dobrze raczej nie wyglądała. Z tego co wyczytałem, chyba nawet w Twoim wątku- nawet siada w RS-ie.
Krzysiek Kowalik napisał(a): Skończyło się na zamontowaniu plastiku z zestawu w pozycji zamkniętej. Swoją drogą też tak jest spasowana, że szkoda gadać. Podsumowując poległem na całej linii w walce z oszkleniem w tym modelu![]()
marco2607 napisał(a):Nie wiem po co wszystkie stery malowałeś na czarno , a potem je zamalowałeś
cris napisał(a):Krzysiek Kowalik napisał(a):zegeye napisał(a):No i super. Sprawdziłeś czy te przyklejone karabiny wejdą ci ładnie pomiędzy cylindry silnika?
Przy okazji nabyłem osłonę z Rob Taurus do bodajże Hasegawy. Chcę zrobić otwartą kabinę a pocięta osłona z zestawu by za dobrze raczej nie wyglądała. Z tego co wyczytałem, chyba nawet w Twoim wątku- nawet siada w RS-ie.
Chyba jednak nie .Zbyszek nie miał vacu od Taurusa tylko z Falcona i pewnie dlatego ta różnica .
...

zegeye napisał(a):Plamki są super ekstra. Mniej podoba mi się tył kadłuba a w zasadzie odrapany jego grzbiet....aż tak bym go nie drapał. Jaką techniką malowales?
Mecenas napisał(a):Fajny model, idzie w bardzo dobrym kierunku.
Czy zdążysz z galerią końcową do niedzieli? Zgłosiłbym ostatnie zdjęcie do konkursu fotograficznego, ale jeśli niedługo mogą być lepsze zdjęcia to się wstrzymam...

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości