Barwy okolicznościowe promujące niegdyś Wielki Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, zatem dzisiaj jakby znowu aktualne

Wyszło tak:

Pozdrawiam
Hubert
Aleksander napisał(a):BTW - Jakiej farby użyłeś (chodzi mi o biały kolor), bo czeka mnie taki malunek na Constellation (1/72).
Aleksander napisał(a): bo czeka mnie taki malunek na Constellation (1/72).
Aleksander napisał(a):BTW - Jakiej farby użyłeś (chodzi mi o biały kolor), bo czeka mnie taki malunek na Constellation
HubertKendziorek napisał(a):Kalkomania Revaro, nakładałem je wg instrukcji, a dopiero potem popatrzyłem na fotografie... błąd.
Elephant napisał(a):A powiedz - na czym polega rozbieżność? Widzę, że napisy POLISH AIRLINES mogłyby być delikatnie bliżej LOT-u na kadłubie, LOT na silniku bliżej RR - ale czy to o to chodzi, czy są jakieś inne niuanse i różnice?
Mac Eyka napisał(a):Może troszkę szkoda, że nie na podwoziu bo przypomina mi biuro Aeroflotu w Al. Jerozolimskich.
piotr dmitruk napisał(a):Aleksander napisał(a): bo czeka mnie taki malunek na Constellation (1/72).
Nooo, fajnie! Pasażer, czy wojak?
..bo zawsze są i głupsi w społeczności...
astarott napisał(a):Mi też się podoba, a podwozie mógłby mieć jeszcze wyciągnięte i być na podstawce, niby że startuje
HubertKendziorek napisał(a):Trzymają tam lotowskiego Dreamlinera?!
Mac Eyka napisał(a):Oczywiście nie. Ale stały tam w oknie takie samoloty na podstawkach. w Krakowie pewnie tez było takie biuro, z podobnymi "modelami"
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lestat, mnak24 i 10 gości