Jeżeli Japończyk to ja bym prędzej stawiał na Shoki albo RaidenŁukasz_K napisał(a):Myślę, że może pójdą za ciosem w japońską stronę - Nakajima B5N
Jeżeli Japończyk to ja bym prędzej stawiał na Shoki albo RaidenŁukasz_K napisał(a):Myślę, że może pójdą za ciosem w japońską stronę - Nakajima B5N

PiotrZ napisał(a):CZAPLA!!!

Te dwa modele stanowią początek nowej serii, nie będzie już podziału na serie Expert Set i Model Kit. W pudełku znajdziesz świetne kalkomanie i maski kabuki. Nie będzie za to blaszek... Zmiana ta jest podyktowana względami logistycznymi i mamy nadzieję, że pozwoli nam trochę ograniczyć wzrost cen podczas inflacji. Dążymy do uproszczenia asortymentu (mniej pudełek na stanie) i ograniczenia konieczności tworzenia zapasów magazynowych
..bo zawsze są i głupsi w społeczności...

Jostein napisał(a):Zestaw bez blachy fototrawionej wyceniają na ponad 100 złotych. Peron im odjechał razem z dworcem i nastawnią.
I kabaretu pod tytulem "Nowy model z Arma" ciag dalszy.
Ci sami aktorzy, te same dialogi, ten sam smiech na sali.
Ogladam dalej ...
Mecenas napisał(a):Szkoda, że dali tylko jedno polskie malowanie...
radoslaw6363 napisał(a):A ile tych Polskich malowań było skoro latał Airacobrą jedynie Połynin i jeszcze jedną gdzieś na bocznicy znaleźli ?
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości