Zamykasz go, czy któryś z włazów będzie otwarty? Ta poprzeczka, którą wkleiłeś jest trochę za blisko silnika. To jest materiałowe, lub skórzane (nie pamiętam już) oparcie dla kierowcy...
Wiem, wkleiłem byle jak bo i tak będzie zamknięty. Trochę szkoda, ale jak porównałem elementy RPMu z fotografiami, to we wnętrzu nic się nie zgadzało. Musiałbym wszystke części przerobić lub dorobić, a w tym temacie nie miałem większych doświadczeń.
I sprężyny wyglądają o niebo lepiej niż te proponowane przez RPM. Tylko teraz będziesz miał z zawieszeniem mały problem. Jeżeli zostawisz tak jak jest (sprężyna prostopadle do podstawy i szyna z rolkami podtrzymującymi tak jak na zdjęciu) możesz mieć problem z nałożeniem gąsienic. Po prostu mogą się okazać a krótkie. Jeśli z kolei cofniesz całą szynę do tyłu sprężyna będzie mocno pod kątem w stosunku do podstawy. Sprawdź lepiej teraz na sucho spasowanie gąsienic.
przez :piaskov: » czwartek, 21 stycznia 2010, 10:42
No właśnie dziwnie się malowało bez podkładu, jestem przyzwyczajony do Tamiyi więc spróbowałem bez. Należy kłaść bardzo cienkie warstwy po 2, 3 razy. Osobiście to nie maluję Lifecolor'ami, ale kupiłem parę sztuk za grosze to trzeba zużyć.