Ależ ja Mariusz korzonkami tkwię na pierwszym powstałym tak naprawdę forum. Nie wypowiadam się, ale naprawdę w większości przypadków były tutaj "akcje" na moją osobę.
Proszę bardzo np w wątku:
viewtopic.php?f=29&t=7067&startMógłbym znaleść inne przykłady ale po co szukać. Poza tym tutaj w moich wątkach jest ze 2000 wejść a na starym PWM minimum 10 krotnie więcej. Czyli samo z siebie, albo koledzy ogladają to tam, albo tutaj jest minimalne zainteresowanie działem. Poza tym pojawiło się na starym forum wiele obiecującego narybku który osiąga z posta na post wysoki poziom prac, a tutaj doświadczeni pancerniacy odchodzą i powstają "zadymy" w stylu starego PWM. Jest to przykre ale niestety prawdziwe, tym bardziej że większość mogę nazwać swoimi przyjaciółmi. Wszyscy oczywiście mają po trochę racji i twierdzę że niestety złotego środka nie wypracują. Dla mnie istotne jest modelarstwo i może na tym się skupię, nie zamierzam pokazywać swoich prac na forach zagranicznych bo jakoś nie czuję takiej potrzeby. Wiem ze może poziomem za dobry nie jestem, ale szybko nadrabiam pewne braki i łamię stare nawyki z czego jestem zadowolony.
Zresztą podziały i liberum veto to polska specjalność lub inaczej to takie polskie piekiełko mające zastosowanie we wszystkich dziedzinach życia.
Za
Cenny modelarsko dla tego forum nie jestem i nikt nie odczuje tak naprawdę mojej nieobecności, to co robię można oglądać w dostępnym bezproblemowo miejscu, zresztą wiecie gdzie.
Relację budowy tego smoka oczywiście dokończę bo tak jestem wychowany i kilka osób mnie o to prosiło. Nie widzę problemów.