Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):skala72 napisał(a):jeżeli uważasz, że jest to najlepszy model ToRo,
Tak, uwżam, ze to ich najlepszy model.
No to sobie popatrz jaki to najlepszy model
Kuba P. napisał(a)::mrgreen: dawno się tak nie uśmiałem.
No nie wiem co tu jest do śmiechu.
-------------------
Tylko kilka błędów w modelu:
- nieprawidłowa ilość żaluzji chroniących silnik, powinno być 9, a jest 10.

- płyty pancerne przedniego podwozia chroniące koła od tyłu były pod kątem (kontem - Drogi adminie KĄTEM nie Kontem, konto to możesz mieć w banku) 90st a nie ok. 45st jak to jest w modelu (widać to gołym okiem na zdjęciach archiwalnych). Tak samo było z tyłem, inaczej byłby problem z wejściem/wyjściem do Kubusia.
("Drogi admin" podkolorował Ci na czerwono ewidentny błąd, nie poprawiając /bo i jaki byłby sens zaznaczania na czerwono poprawnie napisanego słowa/, tak więc proszę nie zwalać swoich błędów na innych.)
Cc
- brak tylnych haków holowniczych (błąd również w modelu w MWP i MPW). Widać je na zdjęciach spalonego Kubusia przy ul. Okulnik.

- brak zaznaczenie zaspawanego jednego z otworów strzelniczych z przodu. Inaczej strzelec cały czas "wchodziłby", podczas prowadzenia ostrzału, na kierowcę.
- lampa jest nie na tej wysokości, powinna być na wysokości trzeciej żaluzji od góry, a jest gdzieś w połowie i na dodatek na jakimś klocku.

- no i oczywiście wielkość spawów - niczym rama, za duży (wielgachny) kątownik na masce.

Oczywiście mogę się mylić - nie jestem żadnym autorytetem w tym temacie, ale nie trzeba nim być aby te błędy zauważyć.