Moderator: xenomorph
kwes napisał(a): A jeśli masz jakiegoś linka to chętnie bym się przyjrzał jak on powstawał.

Patterson napisał(a):No to już we wszystkich kategoriach zajęte dwa miejsca na podium
rollingstones napisał(a):świetny temat Siara - może sceneria listkowa drzewkowa.
WIdzę że i tu jesteś - tak się zastanawiam czy nie dołączyć

Błąd przy pakowaniu. W Martoli wszystkie miały pomieszane ramki z silnikami. W podpisie do zdjęcia niestety nie rozumiem ostatniego słowa więc umyka mi czemu miała służyć taka konfiguracja wózka. Też mam ten model i śledzę wątek z ciekawością. Tyle, że mój będzie w wersji chińskiej.kwes napisał(a):Również nabyłem ten model i miałem nie miłą niespodziankę mianowicie zamiast silnika do 800-tki dostałem 500-tke w zestawie teraz trzeba nabyć samą 800-tke by zrobić go..
pawel napisał(a):Błąd przy pakowaniu. W Martoli wszystkie miały pomieszane ramki z silnikami.
kwes napisał(a):co do wózka z drugiej strony to znalazłem zdjęcie w rosyjskiej publikacji...

rzelu napisał(a):Może trzeba by iść tym tropem i poszukać odpowiedzi na pytanie czy istniały "lewe" wózki?

kelo83 napisał(a):Nie mów hop, w dobie komputerów wózek wędruje na drugą stronę raptem dwoma kliknięciami![]()
(...)
Nie żebym twierdził że definitywnie tak być nie mogło, ale po co Niemcy mieliby przekładać wózek na drugą stronę![]()
Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości