Nie będę sie rozpisywal ,tylko tyle nadmienie że jeżeli ktoś chce zabawic się w modelarstwo przez duże "M" to zachęcam do sklejenia tego "paskudztwa"
I to tyle

Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy Redukcyjnychcrustian napisał(a):Bardzo miły dla oka bombowczyk. Powiedz mi czy miałeś problemy z rodenowskimi lozengami i cierpliwość do samego modelu.
RH napisał(a):Jeszcze jeden z starszych modeli(w roku 2010 było ich zreszta 42!!)]
Sparrow napisał(a):Piękny model. Szczególnie podobają mi się śmigła. Rzeźbione czy malowane? Jak jest rozpiętość tego smoka?
spiton napisał(a):Zrób mu fajne foty .Takie bez balkonu w tle. Wyjątkowy model. Jedno z moich modelarskich marzeń.
Adam napisał(a):Faktycznie atak z twoimi modelami tutaj robi wrażenie, a ten model robi wielkie wrażenie, doceniam twoją pracę z olinowaniem, ja przeszedłem to przy Gotha IV, wiele razy chciałem go wyrzucić za okno. Potem miałem w ręku pudełko z Ilią Muromcem po okazyjnej cenie, ale wspomnienia z walki z olinowaniem Gothy były mocniejsze, teraz trochę żałuję i wyżywam się w mniejszych szmatopłatach.
Pozdrawiam.
Adam.
RH napisał(a):Tez mnie czeka Ilia i Gotha
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], mnak24, RAV i 18 gości