Tak, tak znany model, znanego modelarza, wydaje mi się, że nie było go w Bytomiu, więc zasady nie złamane. Ciągle jednak się bronitomek_chacewicz napisał(a):Deja vu?![]()
Hobby napisał(a):Zastanawia mnie co rozumiesz pod pojęciem "kunszt". W modelu dołożone jest sporo w stosunku do fabrycznego zestawu. Chwała za to że nie rozbebeszał na siłę skoro nie miał dokładnej dokumentacji.

Radecki napisał(a):Przyszło mi na myśl, żeby może w przyszłym roku pomyśleć o dodatkowej kategorii - winiety pancerne, coś takiego funkcjonuje na Węgrzech i myślę, że to dobre rozwiązanie. Wtedy Seba nie musiałby stawić Abramsa na fajnej podstawce pośród pojazdów pancernych, gdzie entourage modelu nie jest brany pod uwagę przy ocenie,.......
Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):Czy ktoś wie jakie sa wyniki w samolotach 1/48
Hobby napisał(a):Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):Czy ktoś wie jakie sa wyniki w samolotach 1/48
Oczywiście jest to festiwal więc są to równorzędne wyróżnienia (kolejność nie ma znaczenia)
Gotowe do lotu
28 - Grzegorz Mądry - Su-22 M4 - ISMR
373 - Dusan Ritz - P-38 Lightning - Apolo Koprivnice CR
286 - Jarosław Gorczak - RWD-8 PWS -
Otwarta
732 - Cyprian Kokowski Kawasaki Ki-100 -
374 - Dusan Ritz - Nakajima J1N1 - Apolo Koprivnice CR
811 - Dariusz Sommerfeld - He-111 E - Ząbki
813 - Krzysztof Kokosiński - JK-52 - Łomianki
EsKeL napisał(a):Jak by ktoś chciał pooglądać to dam link do kilku zdjęć: https://picasaweb.google.com/EsKeL886/Bytom2011?feat=directlink
Patterson napisał(a):Z tego co widzę na fotce, końcówka "wybuchu" trzyma go za ogon.

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości