crustian napisał(a):Nie rozumiem Was u mnie się otwiera w 00minut 05.38sekund. Po czym powiększenie w trybie natychmiastowym.Zgłoście problem dostawcy internetu lub sprawdźcie ustawienia przeglądarki.
crustian napisał(a):Nie rozumiem Was u mnie się otwiera w 00minut 05.38sekund. Po czym powiększenie w trybie natychmiastowym.Zgłoście problem dostawcy internetu lub sprawdźcie ustawienia przeglądarki.
Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy Redukcyjnych
Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy Redukcyjnych
shivadog napisał(a):Dobrze, no to niech się odezwie ktoś komu oprócz Crustiana ładują się dowolne zdjęcie przez niego wstawione szybciej niż 20 sekund?
crustian napisał(a):Nie przetrzymuję ciasteczek
Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy Redukcyjnychlejgo_inc napisał(a):Nie wiem swoją drogą, na czyje głosy liczysz w konkursie, skoro zniechęcasz ludzi do oglądania relacji.
Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy RedukcyjnychPowrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości