Panzer napisał(a):Jestem pod ogromnym wrażeniem tego modelu. Jest po prostu wspaniały. Myślę, że podkreślił by to jeszcze kawałek gruntu pod kołami. Ale generalnie to czapki z głów i zamiatać podłogę w pokłonach trzeba... To co zrobiłeś to mistrzostwo jest.

Panzer napisał(a):Myślę, że podkreślił by to jeszcze kawałek gruntu pod kołami.

chincz napisał(a):Fajne, ale posiada mankament 99% fotomontaży. No chyba, że jeden Fokker za kadrem po prawej, płonie już wesołym bardzo jasnym płomieniem
spiton napisał(a):Jest fajny.
1. Fajny dym
2. Fajne światło
3. Wolał bym, żeby DH-2 był większy, bo jest naprawdę akuratny ,-)).
Wieża kościoła jest do bani.
Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):co jest nie tak z wieżą koscioła...
spiton napisał(a):Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):co jest nie tak z wieżą koscioła...
Podczas 1 wojny nie było jeszcze takiej dziadowskiej architektury.
Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):chincz napisał(a):Fajne, ale posiada mankament 99% fotomontaży. No chyba, że jeden Fokker za kadrem po prawej, płonie już wesołym bardzo jasnym płomieniem
jasniej proszę![]()
Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):czyli jaki styl w architekturze przedstawia ta wieża?

Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):spiton napisał(a):Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):co jest nie tak z wieżą koscioła...
Podczas 1 wojny nie było jeszcze takiej dziadowskiej architektury.
czyli jaki styl w architekturze przedstawia ta wieża?
spiton napisał(a):Podczas 1 wojny nie było jeszcze takiej dziadowskiej architektury.
jambus napisał(a):pierwszy w życiu (nieudolny) fotomontaż
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości