PzKpfw IV Ausf. J - Tamiya 1/48

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Moderator: xenomorph

Re: PzKpfw IV Ausf. J - Tamiya 1/48

Postprzez uki761 » piątek, 29 lipca 2011, 15:08

Pyszne! Jestem pod wrażeniem przeróbek - ich ilości i jakości :shock:
Chciałbym tak umieć niestety brakuje wiedzy, umiejętności i cierpliwości dlatego zawsze jestem pełen podziwu dla takich relacji i lubię je oglądać. No i czekam na malowanie ;o)
Pozdrawiam, Łukasz
uki761

Reklama

Postprzez Domi » piątek, 29 lipca 2011, 16:47

Dzięki Panowie, miło mi że się podoba!
Bartek, nie dorabiam nic, czego nie będzie w tym nowym modelu Dragona. Niestety taki urok tej skali, trzeba w zasadzie zrobić wszystko samemu, a w 35 albo jest w zestawie, albo w dodatkach które spokojnie można dokupić :) Podnieciłem się blaszkami Abera, ale niestety oprócz błotników i paru elementów wszystkie detaliki są za małe /vide pierścień wieżyczki dowódcy, daszek nad celownikiem, zamki włazów kierowcy i radioop. ... Co do uchwytów na narzędzia, to ja w tej skali liczę je podwójnie - małe to jak cholera :)
Uki - nic nadzwyczajnego nie zrobiłem, a po tym co wyprawiasz ze StuGiem IV to przed malowaniem ja będę musiał się na nauki do Ciebie wybrać, więc się tak nie kryguj! :)

Dominik
Domi

Postprzez Rayl » poniedziałek, 1 sierpnia 2011, 11:49

Świetny model. Czekam z niecierpliwością na dalsze fotki.
Sam powolutku przymierzam się do "4" ausf. J Initial Dragona wiec z wielką zainteresowaniem będę śledził Twój warsztat.
Pzdr
Rayl

Poprzednia strona

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat