Nowości, obniżki cen, wyprzedaże i ogólne informacje o sklepach.
przez klajus » wtorek, 13 września 2011, 14:08
A ja się nie wpisałem na newsletter a dostałem...
Można jakieś wyjaśnienie jak to możliwe?
Pozdrawiam z mojego brodzika intelektualnego, Paweł Klaja, Fun-sklejacz tworzący rzeczy z gruntu słabe albo przeciętne...http://pawelklaja.blogspot.comTekst roku:
[..] ... więc nie ma go co manieryzmem rodem z "Super modelu" psuć. Modelarstwo redukcyjne to fakty w skali a nie mity i radosna twórczość. ... [...]
-

klajus
-
przez Darek Trzeciak » piątek, 16 września 2011, 13:50
klajus napisał(a):A ja się nie wpisałem na newsletter a dostałem...
Też tak mam

Nowa taktyka - klient z łapanki...
Proszę o usunięcie mnie z listy subskrybcji i wyczerpujące wyjaśnienie dlaczego "tam" się znalazłem

Pozdrawiam Darek
"Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty." - Josh Billings
-

Darek Trzeciak
-
przez klajus » piątek, 16 września 2011, 14:13
Darek Trzeciak napisał(a):klajus napisał(a):A ja się nie wpisałem na newsletter a dostałem...
Też tak mam

Nowa taktyka - klient z łapanki...
Proszę o usunięcie mnie z listy subskrybcji i wyczerpujące wyjaśnienie dlaczego "tam" się znalazłem

viewtopic.php?f=43&t=17713
Pozdrawiam z mojego brodzika intelektualnego, Paweł Klaja, Fun-sklejacz tworzący rzeczy z gruntu słabe albo przeciętne...http://pawelklaja.blogspot.comTekst roku:
[..] ... więc nie ma go co manieryzmem rodem z "Super modelu" psuć. Modelarstwo redukcyjne to fakty w skali a nie mity i radosna twórczość. ... [...]
-

klajus
-
Powrót do Oferty sklepów i firm