Staghound MK.III Bronco 1/35

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Moderator: xenomorph

Re: Staghound MK.III Bronco 1/35

Postprzez Paweł Leszczyński » niedziela, 22 stycznia 2012, 21:35

Dokładnie tak, ja z fotką się pobawiłem, w sumie nie wiem jak model wygląda "na żywo", tu musi zadziałać twórca modelu i poprawić fotki by wyglądały tak jak prawdziwy model.
Patryk - program to Picasa 3 oraz Paint Shop Pro 7 - głównie tło.
Paweł Leszczyński

Reklama

modele polskich samolotów

Postprzez marasenha » wtorek, 24 stycznia 2012, 09:48

Jeśli zdjęcie poprawione przez Pawła lepiej oddaje rzeczywisty obraz, to model jest zajefajny. Jeśli Twoje zdjęcia są bliższe prawdzie :) to model jest tylko b. dobry :), trochę zbyt wypłowiały i tak jak wspominali już koledzy - za mało kontrastu. Co do podstawki, to przydaliby się jacyś statyści :)
Moją bronią jest umysł. Brat ma swój miecz, król Robert ma młot, a ja mam umysł... umysł zaś potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia, jeśli, oczywiście ma zachować ostrość. - Tyrion uderzył dłonią w skórzaną okładkę książki. - Dlatego właśnie czytam tak dużo, Jonie Snow.

"Gra o tron" George R.R. Martin
marasenha

Postprzez Łukasz Orczyc - Musiałek » wtorek, 24 stycznia 2012, 09:57

Fajny model ale może warto zrobić jeszcze jedną sesję na białym tle? Tak żeby efekt kolorystyki modelu był podobny do tego co zrobił Paweł?
Łukasz Orczyc - Musiałek

Poprzednia strona

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat