portalus napisał(a):Kończę OT bo i tak w tym temacie co delikwent to inne zdanie a skończy się wiadomo jak w HP.

Aleksander011 napisał(a): w końcu to zabawa, ale zrobić 800km i dostać baty trochę zniechęca

Aleksander011 napisał(a):pewnie nikt, tylko trzeba wiedzieć co w sędziowaniu typu: "podoba się -nie podoba się", bez wglądu w dokumentację, relację budowy czy finezyjne szczegóły jest indywidualnie sędziemu po drodze....

Panzer napisał(a):Pieczątki na kartach startowych to moim zdaniem super pomysł. Inna kwestia, że osoby, które pilnują modeli to muszą być ludzie z jajami i twardo odmawiać modelarzom, którzy chcą modele zabrać wcześniej niż to przewiduje regulamin. Ja swoje zbierałem jako przedostatni w swojej kategorii, po godzinie 14, kiedy wkoło ziało już pustką, a mimo to, harcerz zażądał ode mnie wszystkich karteczek. Tak powinno być. Zabranie modeli przed wyznaczoną godziną powinno być niedozwolone i koniec.

Adam Obrębski napisał(a):Panzer napisał(a):Pieczątki na kartach startowych to moim zdaniem super pomysł. Inna kwestia, że osoby, które pilnują modeli to muszą być ludzie z jajami i twardo odmawiać modelarzom, którzy chcą modele zabrać wcześniej niż to przewiduje regulamin. Ja swoje zbierałem jako przedostatni w swojej kategorii, po godzinie 14, kiedy wkoło ziało już pustką, a mimo to, harcerz zażądał ode mnie wszystkich karteczek. Tak powinno być. Zabranie modeli przed wyznaczoną godziną powinno być niedozwolone i koniec.
Również bardzo mi się to podobało. Szkoda mi bardzo pracy Boozy'ego... strasznie ucierpiała, pewnie jakaś niedopilnowana latorośl bawiąca się w ganianego. Rodzicom niektórym po łapach bym dał, oj dał...
badger napisał(a):"ale i tak ubolewam nad klęską mojej pezetelki" - zupełnie niepotrzebnie ten biały nieładny był.
Jedyne zauważone przeze mnie żenua to ogórek Siary contra Cobra - jeszcze raz żenuua i koledzy sędziowie tej kategorii w pierś się powinni klepać patelnią lub młotkiem.

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości