Z racji planowanych waloryzacji startuję w klasie open choć większych przeróbek związanych z ulepszeniem modelu i poprawianiem producenta nie planuję czym zmniejszam swoją szansę. Jaszcze nigdy na przykład nie robiłem trasowania linii podziału blach i jestem tym przerażony.(mam nadzieję że Edek zrobił tu dobrą robotę)
Model będzie miał otwarty silnik z Eduarda, nowa seria brassin.
Otwarte komory uzbrojenia zrobione z blaszek w których umieszczę karabiny Browning z nowej serii Eduarda brassin . Mam też jakieś dodatkowe blaszki które wykorzystam do uszczegółowienia wnętrza.
Vacu osłonę kabiny zobaczymy czy wykorzystam bo jest przeznaczona dla hasegawy i nie wie czy uda mi się ją spasować.
Wymieniam wnęki podwozia za żywiczne z zestawu Airesa a koła żywiczne były dodane do zestawu Profi PACK.
Wydaje się że zgromadziłem sporą dokumentację ale bardzo proszę o pomoc kolegów którzy lepiej znają się w temacie Kociaka. (zapraszam do współpracy)
Od razu wspomnę, że chciałbym go pomalować w jakimś ciekawym kamuflażu i na razie nie mam pomysłu (może brytolski ale musiałbym go sprowadzić do standardu Mk2). Jak któryś z kolegów coś by znalazł w temacie malowania chętnie się poddam, waszemu wyborowi.
Pozdrawiam i zapraszam