Krzysztofoslaw napisał(a):ale cóż. Działa:)

Patterson napisał(a):Kosztował ledwie dwie stówki z hakiem, a efekt powalający.

Krzysztofoslaw napisał(a):Post kierowany głównie do Deco...
Na jedno z wyjść, tak jak napisał Tomek, nakręcamy żeńską szybkozłączkę. Kupiłem wąż pneumatyczny za 'naściezłotych' w sklepie w Poznaniu (na Zakopiańskiej jakby co). Z węża wymontowałem żeńską wtyczkę (już w sklepie, co obniżyło koszty)i ten koniec poszedł do aero. Męską wiadomo gdzie:) Elemnt który mi wskazałeś to jest właśnie ta szybkozłączka.
A co do olejów. Nie powinno się mieszać olejów. To każdy wie, ale ważne też jest, by użyć specjalnego oleju do sprężarek. Ja Używam R134 A. Jeżeli sprężarka pracuje głośniej, szybciej się grzeje, to oznaka, że trzeba dodać oleju...
Xar napisał(a):Co do tego kompresora Eurotec, to można kupić taniej w Castoramie. Różnią się tylko nazwą firmy. Ja mam Specair, czy jakoś tak. Dałem za niego 230 zł. Przed zakupem rozglądałem się w kilku miejscach za takim sprzętem i tańszego nigdzie nie znalazłem.
Deco napisał(a):
Ja również mam Specaira w rzeszowskiej Castoramie dałem za niego 224 zł.
krzysd napisał(a):Bezwzględna przewaga "lodówkowca" nad innymi sklepowymi kompresorami to głośność pracy - a właściwie jej brak
Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości