Obiecane fotki MiG-ów z wychylonymi klapami:

nobie1973 napisał(a):No widzę prace idą pełną parą...!
Obiecane fotki MiG-ów z wychylonymi klapami:
'

portalus napisał(a):Góra gotowa z kalkami a spód wydaje się być w rozsypce - daj no jakieś zdjęcie spodu.
shivadog napisał(a):portalus napisał(a):Góra gotowa z kalkami a spód wydaje się być w rozsypce - daj no jakieś zdjęcie spodu.
Też mnie to zastanawia, zwłaszcza, że połączenie osłon silników nie jest w przypadku tego zestawu bułką z masłem.
Widać też trochę niedoszpachlowanych niedoklejonych miejsc (połączenie stateczników i grzebieni z górą kadłuba).
Zastanawiasz się nad wyborem dyszy, w tych z zestawu masz nieobrobione połączenie, a element już pomalowany.
Pytanie jak zamierzasz wmontować stateczniki poziome? Jak wyglądają wloty powietrza do silników?
BOMI21 napisał(a):A problem jest taki, że ściąganie tylko jednej blaszki/kawałka żywicy z Czech jest nieopłacalne - wysyłka będzie droższa od elementu.
Solo napisał(a):BOMI21 napisał(a):A problem jest taki, że ściąganie tylko jednej blaszki/kawałka żywicy z Czech jest nieopłacalne - wysyłka będzie droższa od elementu.
I czasochłonne, gdybyś teraz zamówił to pewnie dostałbyś to w październiku.
portalus napisał(a):[...]
Czyli co, nie zobaczymy zdjęć spod czy jednak coś nam pokażesz?
[...]

portalus napisał(a):
Czy dolna zewnętrzna krawędź prawego steru kierunku jest niedomalowana?
shivadog napisał(a):Też mnie to zastanawia, zwłaszcza, że połączenie osłon silników nie jest w przypadku tego zestawu bułką z masłem.

BOMI21 napisał(a):Właściwie to troszkę doszlifować i będzie idealnie
shivadog napisał(a):BOMI21 napisał(a):Właściwie to troszkę doszlifować i będzie idealnie
Obawiam się, że nie będzie tak prosto.
J
BOMI21 napisał(a):Właściwie to troszkę doszlifować i będzie idealnie
shivadog napisał(a):1. Nierówności występują w różnych płaszczyznach.
2. Może być jeszcze gorzej po wpasowaniu silników (u mnie było).
karambolis8 napisał(a):BOMI21 napisał(a):Właściwie to troszkę doszlifować i będzie idealnie
Na zdjęciu tak nie wygląda. Mam nadzieję, że po dociśnięciu rzeczywiście się zejdzie, bo szkoda twojej pracy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości