zenon-król woźnych napisał(a):Ja poprosze Blenheima w kilku wersjach.
... a ja średnią z podwójnym serem. Panowie, to nie koncert życzeń, tylko wątek o modelach GWH. Jak chcecie poprosić producenta o zrobienie jakiegoś modelu, to piszcie do niego...
zenon-król woźnych napisał(a):Ja poprosze Blenheima w kilku wersjach.
BOMI21 napisał(a):zenon-król woźnych napisał(a):Ja poprosze Blenheima w kilku wersjach.
... a ja średnią z podwójnym serem. Panowie, to nie koncert życzeń, tylko wątek o modelach GWH. Jak chcecie poprosić producenta o zrobienie jakiegoś modelu, to piszcie do niego...
Mecenas napisał(a):Niedługo mam dostać do publikacji materiały o nowym modelu GWH, ale przy okazji padło pytanie: co następnego? Co byście chcieli?
Ralf_S napisał(a):BOMI21 napisał(a):zenon-król woźnych napisał(a):Ja poprosze Blenheima w kilku wersjach.
No przepraszam - BOMI21 przeczytałeś wszystkie posty wyżej?
Bo my piszemy w zwiazku z:Mecenas napisał(a):Niedługo mam dostać do publikacji materiały o nowym modelu GWH, ale przy okazji padło pytanie: co następnego? Co byście chcieli?
![]()
![]()
![]()
I stąd ten koncert życzeń
Robert Thorz napisał(a):Większość z Was ma rację co do propozycji, ale mi jakoś najbardziej brakuje nowego Harriera GR3/GR5 w 1/48. Bo stary airfix/monogram niestety w obecnych czasach strasznie odstaje swoim standardem technologicznym. Słyszałem co prawda że podobno Kinetic ma zamiar drążyć temat Harriera (znająć życie będzie to albo wersja morska, lub hamerykańska) i odziwo F-5...

BOMI21 napisał(a):Ralf_S napisał(a):BOMI21 napisał(a):zenon-król woźnych napisał(a):Ja poprosze Blenheima w kilku wersjach.
No przepraszam - BOMI21 przeczytałeś wszystkie posty wyżej?
Bo my piszemy w zwiazku z:Mecenas napisał(a):Niedługo mam dostać do publikacji materiały o nowym modelu GWH, ale przy okazji padło pytanie: co następnego? Co byście chcieli?
![]()
![]()
![]()
I stąd ten koncert życzeń
Wiem, że "koncert życzeń" wziął się od tego postu, ale mnie przeraża jego wielkość - nie piszemy już co GWH mogłoby wydać, tylko w ogóle jakie modele chcielibyśmy zobaczyć w przyszłości.

Mecenas napisał(a):Dziękuję za wszystkie pomysły i sugestie. Kilka pokryło się z moimi prywatnymi typami. O dziwo nikt tu nie napisał o Su-7/20/22, ale dodałem je od siebie. Wprawdzie listę sugestii przekazałem już w zeszłym tygodniu, ale dopiszę im uzupełnienie z nowymi typami. Wydaje mi się, że najnowszy model będzie jednak pewnym zaskoczeniem.
Mecenas napisał(a):Dziękuję za wszystkie pomysły i sugestie. Kilka pokryło się z moimi prywatnymi typami. O dziwo nikt tu nie napisał o Su-7/20/22, ale dodałem je od siebie.
Mecenas napisał(a):Wydaje mi się, że najnowszy model będzie jednak pewnym zaskoczeniem.
Robert Thorz napisał(a):Większość z Was ma rację co do propozycji, ale mi jakoś najbardziej brakuje nowego Harriera GR3/GR5 w 1/48. Bo stary airfix/monogram niestety w obecnych czasach strasznie odstaje swoim standardem technologicznym. Słyszałem co prawda że podobno Kinetic ma zamiar drążyć temat Harriera (znająć życie będzie to albo wersja morska, lub hamerykańska) i odziwo F-5...
Ralf_S napisał(a):Mecenas napisał(a):Dziękuję za wszystkie pomysły i sugestie. Kilka pokryło się z moimi prywatnymi typami. O dziwo nikt tu nie napisał o Su-7/20/22, ale dodałem je od siebie.
O Sukach słyszałem, że będą bodajże z KittyHawka![]()
Ralf_S napisał(a):Mecenas napisał(a):Dziękuję za wszystkie pomysły i sugestie. Kilka pokryło się z moimi prywatnymi typami. O dziwo nikt tu nie napisał o Su-7/20/22, ale dodałem je od siebie.
O Sukach słyszałem, że będą bodajże z KittyHawka![]()
BOMI21 napisał(a):Nikt nie dał się nabrać.
Ralf_S napisał(a):Tylko nie każ nam długo czekać

hacz napisał(a):To chociaż podpowiedz czy mam zbierać już kasę tzn ze śmigiełkiem będzie![]()

Mecenas napisał(a):hacz napisał(a):To chociaż podpowiedz czy mam zbierać już kasę tzn ze śmigiełkiem będzie![]()
Zbieraj na później.
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości