portalus napisał(a):Silników niet?
Jak je tam teraz wsadzisz, wg instrukcji powinno się je montować przed przyklejeniem osłon.
karambolis8 napisał(a):Jakoś wydawało mi się, że masz fotel Airesa. Na pewno Edek jest lepszy niż GWH tak czy siak.
karambolis8 napisał(a):
Popraw gondole silników, nie popuścimy Ci teraz, żeby w galerii były same ochy i achy ;)
BOMI21 napisał(a):karambolis8 napisał(a):
Popraw gondole silników, nie popuścimy Ci teraz, żeby w galerii były same ochy i achy ;)
Nie zrozumiałem - że mam poprawić gondole, żeby można było na nie marudzić?![]()

Alex976 napisał(a):BOMI21 napisał(a):karambolis8 napisał(a):
Nie zrozumiałem - że mam poprawić gondole, żeby można było na nie marudzić?![]()
Chodzi chyba o to, żebyś poprawił gondole, to nie będzie na co narzekać, ja tak to zrozumiałem przynajmniej.
Solo napisał(a):Bomi, olej te gondole.
Napisz, że je zrobiłeś a w galerii nie pokazuj ich w ogóle, rób zdjęcia od góry.
Solo napisał(a):Nie ma co przesadzać: model poza tymi goleniami i tak jest świetnie zrobiony, nie masz się czego wstydzić.
Oceniany jest na podstawie zdjęć. Czego nie chcesz pokazać, nie eksponuj.
Solo napisał(a): model poza tymi goleniami i tak jest świetnie zrobiony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość