Cichociemny napisał(a):Chętnie wypróbowałbym wspomniany wyżej Extra Thin, ale nigdzie nie mogę go dostać.
ZIO BY NAITT napisał(a):Cichociemny napisał(a):Chętnie wypróbowałbym wspomniany wyżej Extra Thin, ale nigdzie nie mogę go dostać.
Zapytaj w Eduard Polska .
PZDR
bartek piękoś napisał(a):Oryginalne to były kaniony. Moim zdaniem teraz jest dobrze i zostawiłbym. To w końcu 72-ka.
W ogóle fajnie się zapowiada!

Cichociemny napisał(a):Mój pierwszy malunek aerografem. Wygląda jak wygląda, ale poćwiczyć na czymś trzeba. Mam nadzieję że z czasem będzie lepiej.
bartek piękoś napisał(a):Jeśli pierwszy malunek zrobiłeś tak, że kalki na nim położone się nie świecą, tzn. że wyszła Ci gładka powłoka a to już powód do dumy![]()
bartek piękoś napisał(a):Fajny przerywnik

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):To Hobbybos czy Tamyia ?
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Ale zbunkrowałeś tego Wildcata![]()
Cichociemny napisał(a):specjalnie wrzuciłem tu, żeby zminimalizować możliwość iż jakiś forumowy spec od US Navy toto zobaczy i dostanie zawału
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Fajnie wyszedł.
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Czemu tak mało ujęć ?
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):A malowanie skąd ?
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Ale zaypałem pytaniami
Jacek Bzunek napisał(a):Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):To Hobbybos czy Tamyia ?
Na moje oko Monogram.
dzejo napisał(a):szkoda ze ciekawy watek dla podsycenia tematu został wzbogacony o samolot WWII....echhhhhhh takie czasy nieciekawe nadeszły dla "współcześniaków", zwłaszcza "helikopterowców"![]()
dzejo napisał(a):czekam na kolejne foty Comanche
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości