sebmalinowski napisał(a):2. Obowiązuje wyłącznie podział na skale: 1/144, 1/72, 1/28, 1/32 i większe
Chciałem wystartować z modelem 1:48, ale widać nie ma kategorii dla mnie
sebmalinowski napisał(a):2. Obowiązuje wyłącznie podział na skale: 1/144, 1/72, 1/28, 1/32 i większe

sebmalinowski napisał(a):Z tą gazetą hmm...do przemyślenia. Tylko, żeby nie było wytyków kto co czyta.
W warsztacie konkursowym powinien znaleźć się obowiązkowo in-box dodany w dniu rozpoczęcia konkursu. To by rozwiązało problem gazety, no chyba.
Solo napisał(a):sebmalinowski napisał(a):Z tą gazetą hmm...do przemyślenia. Tylko, żeby nie było wytyków kto co czyta.
W warsztacie konkursowym powinien znaleźć się obowiązkowo in-box dodany w dniu rozpoczęcia konkursu. To by rozwiązało problem gazety, no chyba.
Nie przesadziłeś aby trochę?
Wszyscy mają robić inbox 1 lutego?
A jak ktoś chciałby wystartować tydzień później to już nie może, bo nie zrobi inboxa w dniu rozpoczęcia konkursu?

Solo napisał(a):Matko, jak niektórym nie napisze się literami "żart", to nigdy nie zrozumieją.

piotr dmitruk napisał(a):Praktyka pokazuje, że półroczny termin jest lepszy np. dla dioram
sebmalinowski napisał(a):To początkiem relacji warsztatowej powinien być in-box w dniu, w którym zgłaszamy się do konkursu.
Jednak z tą gazetą to śmieszne . Wystarczy notka pracę nad modelem rozpoczynam z dniem takim, a takim. A nie dokumentować to gazetą.

BOMI21 napisał(a):Jeżeli ktoś już rozpoczął prace nad modelem, to i tak nie uda mu się zrobić inboxa modelu z notką, więc sama notka w zupełności wystarczy.
sebmalinowski napisał(a):W sensie, że jeden głos na jeden model czy, że jeden model na kategorię zawodnik może wystawić ?
Co do in-boxa powinien on znaleźć się w pierwszym poście po przystąpieniu do konkursu nie ważne, w którym momencie trwania konkursu, Bez gazety.
Solo napisał(a):Zaraz, inboxa to ja zrobiłem kilka dni temu, w sensie zdjęcia do pierwszego posta konkursu (tego który jak sądziłem że będzie, a nie do tego).
W takim razie nie mogę tych zdjęć użyć, muszę robić nowe, w dniu przystąpienia do konkursu?
Trochę to bez sensu, prawda?

Powrót do Lotniczy konkurs modelarski 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości