Darek Trzeciak napisał(a):piotr dmitruk napisał(a):Liczy się efekt końcowy.
Zatem po skończeniu modelu zostanie on sklasyfikowany. Kto tego dokona?
piotr dmitruk napisał(a):Tylko czy na pewno chcesz w konkursie lotniczym wstawić taki składak?
A są jakieś ograniczenia? Mam pewien koncept na składaka ale... mój zapał już ostygł.
Do
pana pomarańczowego, drugie pytanie brzmiało:
co sfotografować na tle gazety budując model z niczego tzw. skracza?
Tak jakby dawno Cię tu Darku nie było więc się cieszę z jakiejkolwiek aktywności

Niepotrzebne ciśnienie. Główne założenie konkursu to rozkręcenie działalności i zabawa więc pod taką formułę został dostosowany regulamin (Sebastian wykonał to w sposób przemyślany i jednoznaczny do interpretacji). Niepotrzebne interpelacje poselski jak mozemy załatwić wszystko zdroworozsądkowo (w końcu to
TYLKO konkurs na forum ale fakt, ze z zacnymi nagrodami

) Zakładasz warsztat Ty więc masz zamysł do jakiej skali Twój model będzie przyrównany. Tam też wstawisz a i tak Publika oceni efekt finalny (m.in. czy dobrze oceniłeś skalę)

Pomysł z gazetą miał być heppeningowy dla rozkręcenia atmosfery - miała być fajna od startu zabawa bo po cichu liczyłem na poczucie humoru uczestników i pojawiające sie "zaskakujace" stopki gazet - wszystko dla większego funu a wyszło po malkontencku czyli pytania: a po co, a na co, a dlaczego, a bo regulamin... No cóż nie potrafię ogarnąć Waszej powagi.
Panowie pozostało już tylko 7 dni

Im bliżej to przybywa mi wyciąganych kolejnych pudełek "do przymiarki"