Opinię forumowicza Siary już znam - model to gniot, ale to jego zdanie i go nie zmieni zapewne.
Proszę można śmiało się wypowiadać o jakości nijakiej zdjęć - sorry taki mam aparat - i modelu.

Krytyka zostanie przeczytana i dodana do wiadomości.

sebmalinowski napisał(a):
Opinię forumowicza Siary już znam - model to gniot, ale to jego zdanie i go nie zmieni zapewne.

siara1939 napisał(a):sebmalinowski napisał(a):
No niestety, ale nie. Nie zmienie zdania. Powiem wiecej- jeden z najbardziej niestarannie wykonanych modeli jaki goscil na tym forum. Zdjecia, ktore zamiesciles wskazuja dluga liste minusow i niestety brak aerografu nie moze tu byc taryfa ulgowa, gdzie elementy sa zle przygotowane do malowania.
Samo malowanie tez widac jest dla Ciebie wyzwaniem. Malowanie elementow w ramkach i pozniejsze wycinanie ich nie jest dobra droga, szczegolnie gdy zapominamy o pomalowaniu miejsc ciecia.
Tyle z mojej strony, mam nadzieje, ze przyjmiesz uwagi godnie i bedziesz staral sie nie popelniac tych samych bledow. Tak modelarskich jak i w kontaktach miedzyludzkich.

sebmalinowski napisał(a):to sobie czekaj .
sebmalinowski napisał(a):Z tego co pamiętam w konkursie może wystartować każdy bezwzględu na swoje umiejętności. Chyba że ktoś coś zmienił

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości