O trudności sklejania ,ani o samym modelu nie pisałem ,po prostu nie chcę narzucać swojej opinii jako wiążącej i krytykującej ,
sam model .Uważam że ilu jest modelarzy tyle może byc opinii o składaniu i jakości .Napisze że jest dobry ,a ktoś inny będzie pisał coś wręcz przeciwnie .A ktoś inny coś innego wymysli

Nie chcę narzucać nikomu mojej opinii.
Ogólnie napisze tak ,model jest skladalny ,choć dla nowicjusza go nie polecam, Duże trudności sa przy dopasowaniu pływaków.
Jak wiecie moje tempo jest błyskawiczne (nie lubię sie cackać z modelem) To w tym przypadku ta"cholera " zabrała mi prawie caly miesiąc

I to jest odpowiedz jak jest on skladalny

. Ale z drugiej strony nie widzę alternatywy dla tej skali ....czyli pozostaje zakupić go ,albo czekać na cud w postaci nowych wyprasek z jakiejś renomowanej firmy.
A tak na zakończenie jeszcze sprawy techniczne .Model ze swej strony potraktowałem nitowarką (lepszy efekt z nitami)
po za tym polecam kupić zestaw z Montexu z maskami szybek ,których w tym modelu jest trochę

No i szablony to oznaczeń i insygniów tez są użyte (krzyże , litery i swastyka to malowanki )
I to tyle