Georg01 napisał(a):Uchwyt do wsiadania po prawej w Bf 109 to taki Edkowy znak rozpoznawczy na zasadzie hasła "Tylko u nas - inni tego nie dają"
Jeżeli model ma tylko taki problem to pójdę dać na mszę za Edka. Obawiam się jednak, że to nie koniec... Oby moje słowa zamieniły się w g.
Ciężko cokolwiek tu wyrokować, ale np. otwarte wloty na osłonach silnika i zbiornika oleju cieszą, bo to ciężko w Hase poprawić.
Wnęki podwozia widziałem na wtryskach i tych renderach i wyglądają OK, chociaż Eduard wygląda na to robi pokrowiec we wnęce. Kołpak śmigła chyba będzie klasycznie odlany, czyli bez łezkowatego wycięcia pod łopatę śmigła. Koła wyglądają OK, śmigło jakoś też podobne do siebie. Ja jestem dobrej myśli.
Greatgonzo napisał(a):Twoją wcześniejszą wypowiedź, sugerującą jednoznacznie, że mam problemy z posługiwaniem się językiem polskim odebrałem jako niewinny i sympatyczny żart sytuacyjny. Odpowiedziałem więc podobnym żartem rozumiejąc, że swoją facecją dajesz mi legitymację do wejścia w taki ton.
Radek, jak chcesz zadać pytanie to zadaj tak, żebym zrozumiał. Wtedy odpowiem. Ok?