shadowmare napisał(a):Chodziło mi o to, że dla niektórych ten model z 1970 roku będzie lepszy od tego mesera bo jest w skali a meser edka nie i to go przekreśla. SKALA przesłoniła zdrowy rozsądek. W czasie forumowej dysputy o tym, jak bardzo Edek jest zły Iceman zrobił model. Za rok Zvezda ma wydać Bf-109 G i ta cała dyskusja o Edkowym na forum pójdzie do kosza. Gadać łatwiej niż sklejać.
Kuba P. napisał(a):Samo wykonanie modelu jest przednie i bardzo mi się podoba jego malowanie. Zamiast trzepać kolejne posty w nieuchronnej gównoburzy w tym temacie zajmę się swoim 109 G w skali 1:32.
shadowmare napisał(a):Wypisałeś tyle błędów tego modelu nie dlatego, że ten model jest wyjątkowo badziewny tylko dlatego, że to meser i jest na niego parcie. Sam wychwytuję setki błędów, których nikt wcześniej nie zauważył w Cobrze Eduarda do 48 i w innych modelach. Nie wypisuję tego bo szkoda mi czasu w dobie, w której wychodzi model za modelem a ja mam często go zbyt mało żeby umyć aerograf nie mówiąc już o robieniu modelu.
shadowmare napisał(a):Akurat ja jestem inżynierem, do psychologa mi daleko ;)
Nie mam do nikogo problemu. Ja teraz sobie właśnie sklejam. Ty miałeś też to robić ale widzę, że Twoje musi być koniecznie na wierzchu. Właśnie skończyłem. Oddaję Tobie chwalebne miano zwycięzcy w dyskusji.
Alex976 napisał(a):Najlepsiejszy Gustaw jakiego widziałem!
Slash napisał(a):Alex976 napisał(a):Najlepsiejszy Gustaw jakiego widziałem!
Ten jest ładny. Ale jednak Messerschmitt Maćka Cobela był bez porównania lepszy.

Slash napisał(a):Alex976 napisał(a):Najlepsiejszy Gustaw jakiego widziałem!
Ten jest ładny. Ale jednak Messerschmitt Maćka Cobela był bez porównania lepszy.

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości