potez napisał(a):No i tradycyjnie coś musi być krzywo
Tym razem padło na prawą brzechwe pod kadłubem![]()
Ej, chyba to tylko zniekształcenie perspektywy. Porównaj z podwoziem.
Darth_hobbit napisał(a):Ogólnie jestem na tak oprócz tych dziur pod kadłubem - pewnie na pociski, ale jakoś mnie to no nie przekonuje.
Niestety żyjemy w takim świecie, że częściej ocenia się autora i jego światopogląd niż jego dzieło/model/książkę
To chyba załatane w warunkach polowych dziury po AAA. Chyba ZSU-23-4, z nieco skoszoną zbieżnością
Rzeczywiście, Solo, mogłeś to staranniej zamalować albo poprawić, kiedy wypunktowano...
Ale wracając do tego, po co jest forum, powtórzę się: nikt nie ma obowiązku uczestniczyć w dyskusji n/t modeli Solo. Jeśli komuś dopiekł, bo jest aktywny na forum, bo robi więcej modeli niż wielu z nas, bo zadaje naiwne pytania albo po prostu rozwiązuje problemy metodą siłową (zakup kolejnych akcesoriów zamiast poskrobania się po głowie i wykombinowania czegoś z tego, co się już ma), to w żadnej z tych rzeczy nie jest jedyny. Ja też wolałbym widzieć, jak Solo napisał "zmieszałem x z y, dodałem z, trysnąłem, splunąłem przez lewe ramię trzymając prawą ręką za lewą nogę, pomazałem, zakląłem szpetnie, następnie poskrobałem i wyszło" zamiast "kupiłem x, y, z, położyłem w kolejności zakupu", ale trudno. W innych wątkach takie rzeczy znajdę, a kiedyś może i sam napiszę, jeśli wyrwę się wreszcie z niemocy twórczej.
Podpisuję się pod:
Dorotka napisał(a):Halo ziemia! Tu ocenia się model nie osobę autora!
choć chwilami i to:
potez napisał(a):nie podoba mi się podejście Sola do świata i to mnie odrzuca
nie jest mi obce.
Miejsca na świecie jest dość dla każdego, nie musimy wszyscy pchać się tam, gdzie są tacy, z którymi nam nie po drodze.