spiton napisał(a):Cichociemny, miej jaja i powiedz, że to ja ci się "nie podobam" ,-))
A mówisz to głośno tylko dla tego, że czujesz się pewnie w tłumie ,-))
Mam świadomość, że moja prośba o zgłoszenie zdjęcia do konkursu była świetnym pretekstem urządzenia sobie tutaj kolejnej burdy. No cóż, ja nie zamierzam nawet udawać, że jestem szarym ogłupiałym przestraszonym małym człowieczkiem. Przyzwyczaiłem się, że taka postawa wkurza szarych ogłupiałych przestraszonych małych człowieczków. Taka cena ....
Zaczepki i chamskie przytyki na temat mojej osoby puszczę mimo uszu- nie interesuje mnie "dyskusja" na takim poziomie. Zresztą nawet jakby mnie do takiej wymiany uprzejmości z jakichś powodów ciągnęło, to nie miałoby to sensu. Wiadomo, co wolno Spitonowi- nie uchodzi plebsowi. Jak widać między innymi w tym wątku .
W Twoich galeriach od dawna się nie wypowiadam z prostego powodu- Twoje modele mi się kompletnie nie podobają. Począwszy od niestarannego montażu, poprzez niedbałe malowanie, na kompletnie nietrafionym w moim odczuciu weatheringu skończywszy. Zdjęcia podobnie. Próżno szukać porządnej prezentacji modelu, co najwyżej można liczyć na "efekciarską fotkę" zazwyczaj o wątpliwych, jak dla mnie, walorach estetycznych. Stąd z mojej strony cisza, bo jakiejś nieodpartej potrzeby krytykowania nie odczuwam, a skoro Ciebie to zadowala i podoba Ci się rola Nikifora polskiego modelarstwa- nic mi do tego.
Tym razem zareagowałem i wypowiedziałem się, w odpowiedzi na Twoją kolejną bezczelną próbę manipulowania konkursem fotograficznym. Udaną niestety, gdyż znalazł się usłużny user. Ani słowa na temat modelu nie padło, tylko potwierdziłem to, co sam zresztą napisałeś.
Chamskie łamanie zasad po raz kolejny, po tym jak niedawno rozwaliłeś już swoją arogancją jedną ankietę tygodniową, jest zwyczajnie skandaliczne. Natomiast brak reakcji na tę sytuację ze strony administracji i co więcej- czynne osłanianie prowokatora, to już po prostu granda.
Jako że wzorem Sola uskuteczniasz cenzurę w swoim wątku rękami usłużnego moderatora, mój post okazał się być nie na temat. Absurd i dno kompletne, ale niech będzie. Uległem sugestii i wypowiedziałem się, choć niechętnie, na temat zaprezentowanego modelu. A że to opinia niepochlebna, cóż- kłamać przecież nie będę.
A żeby Piotr się nie trudził, obligatoryjne odniesienie do modelu: nadal mi się nie podoba.