Byłem wczoraj w sklepie MPMu, patrzę i widzę na blacie jakąś dziwną lampę czy też kaganek Brudne to jakieś było i chciałem nieco przetrzeć. A tu PUF!! I taki Dżin wyskoczył
Nie wiem co za paliwo w tej lampie było wolałem nie sprawdzać, ale Dżina zabrałem ze sobą
krzysztof.bell napisał(a):
Krystian Ciechowicz napisał(a):I taki ten, tego ... odebrałem z paczkomatu
Gdybyś nie tracił czasu na chwalenie się, byłby już polepiony i zmalowany
Krystian czeka teraz na rozstrzygnięcie programu KRUK, bo jest nadzieja na polskie malowanie
Tak to siweżynka prosto ze sklepu. Ale same wypraski pewnie mają już troche lat Hase dodała tylko nowy zestaw malowań. Mimo swoich lat sam model moim zdaniem prezentuje się nad wyraz dobrze.
Jutro zrobię foteczki, chyba, że dzisiaj czas pozwoli. Co do merytorycznych walorów nie wypowiem się, są mądrzejsi. Jak dla mnie bardzo ładny model !! O dziwo kalki są o niebo lepsze niż w przypadku poprzednich, chociaż nowych, modeli ICMu. Bardzo ładne i przejrzyste elementy oszklenia !!
Jeszcze większe wrażenie zrobiła na mnie Pe-2 !! Sprawy merytoryczne nadal pozostawiam fachowcom. Nitowanie modelu z najwyższej półki, detal wygląda na prawdę PRO !! Można wyeksponować oba silniki, które sa na prawdę solidnie zdetalowane, nie żadne marne atrapy. Kalki niestety do wyrzucenia.