P.11 - Heller - 1/72 - OPEN

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Re: P.11 - Heller - 1/72 - OPEN

Postprzez ewpiga » poniedziałek, 28 maja 2012, 16:27

Kiedyś myślałem, że to tylko alkohol i dragi kształtują każdą "twórczość"..teraz już nie jestem taki pewny.
Polecam film biograficzny Jacka Oltera..z pewnością geniusza i z pewnością człowieka chorego psychicznie. Na pewno u niektórych to są wcześniejsze predyspozycje, ale z drugiej strony...wydaje mi się, że każdy może się doprowadzić do obłędu - to jest proces - najczęściej broni przed tym instynkt samoobronny, żeby się za bardzo nie oderwać od rzeczywistości. Niektórzy po prostu albo go nie mają, albo sami prowokują, by tą granicę przekroczyć...coś w stylu dążenia do wyjątkowości. Może to jest cena geniuszu ?
ewpiga

rpm1+mod

Reklama

Postprzez Slash » wtorek, 29 maja 2012, 11:44

Wiesz Piotrze... większość wykrzywień tego forum mnie po prostu bawi, czasem mierzi, rzadziej zniesmacza. Ciężaru Twoich wypowiedzi czasem nie jestem w stanie ani obejść, ani przeskoczyć. Ostatnio dużo wygłaszanych tu treści chyba ma na celu poprawienie samopoczucia panom cierpiącym niedostatki z powodu oceny gabarytu własnego przyrodzenia albo za małego samochodu. Chciałem trochę sobie poprawić humor podczas przeglądania tego forum, a może i nawet kilku innym osobom. Ja się nawet dobrze bawiłem, najbardziej spodobało mi się, że niektórzy uznali, że całkowicie poważnie wykonuję P.11 nie zdając sobie sprawy, że mam wypraski od siódemki. Nie wiedziałem, że sprawiam wrażenie aż takiego debila. Fajnie było, ale nie wiem czemu, właśnie mój współczynnik chcenia mi się przybrał ujemną wartość.
Cześć, czołem, do widzenia.
Slash

Postprzez GrzeM » wtorek, 29 maja 2012, 12:06

Obrazek

To serduszko Wielkiej Orkiestry na środku tablicy przyrządów trochę się rozmazało chyba...
GrzeM

Postprzez ewpiga » wtorek, 29 maja 2012, 12:50

Slash napisał(a): Nie wiedziałem, że sprawiam wrażenie aż takiego debila.

Eeeej, daj spokój, nie przepraszaj, Dopiero jak "zachorujesz" będziesz miał ten niesamowity świat tylko dla siebie, na wyłączność. Teraz lepiej na zdrowy rozum coś tworzyć, znacznie większe szanse, że coś z tego wyjdzie.
Poza tym liczyłem na jakiegoś flejma. Dzień bez flejma na forum Pwm - dniem straconym.
No i obaj wyszlibyśmy na artystów, takich niezrównoważonych i teges. ;o)
ewpiga

rpm1+mod

Postprzez Jaho63 » wtorek, 29 maja 2012, 14:01

ewpiga napisał(a):Eeeej, daj spokój, nie przepraszaj

Piotrek, ale wciąłeś się w żart Bartka tekstem:
ewpiga napisał(a):Kiedyś myślałem, że to tylko alkohol i dragi kształtują każdą "twórczość"

Że czekałem tylko, aż Bartek Ci odpowie w stylu: "Już wiem jak powstają te Twoje dzieła."
No chyba, że naprawdę chciałeś się dopatrzeć tego "nowo-artyzmu"? :?: :shock: :shock:
Można już połączyć nPWM ze SF. Wcale nie ma wielkiej różnicy!
Jaho63

Postprzez fragles » wtorek, 29 maja 2012, 17:34

No to się porobiło...

Obrazek

Jak by co, to ja nie brałem w tym udziału. :P
Franciszek Gleszyński - fra-gles
fragles

Postprzez Niemrawy » wtorek, 29 maja 2012, 18:01

Chciałem trochę sobie poprawić humor podczas przeglądania tego forum, a może i nawet kilku innym osobom.

Mi poprawiłeś, kontynuuj proszę. Tym bardziej, że jest szansa na galerię końcową ;o) .
Niemrawy

Postprzez ewpiga » wtorek, 29 maja 2012, 18:26

Jaho63 napisał(a):... naprawdę chciałeś się dopatrzeć tego "nowo-artyzmu"? :?: :shock: :shock:

Nie,nie.....konkurs lotniczy, patrzę ??.....heh,.."stary" zaczynam się robić...nie zrozumiałem żartu..kolegę Bartka najmocniej przepraszam.
Jaho63 napisał(a):Piotrek, ale wciąłeś się w żart Bartka tekstem:
"Kiedyś myślałem, że to tylko alkohol i dragi kształtują każdą "twórczość"
Że czekałem tylko, aż Bartek Ci odpowie w stylu: "Już wiem jak powstają te Twoje dzieła."

Ja tam wypić sobie lubię.. i tworzę..insza inszość, że mi po tym nie wychodzi.
ewpiga

rpm1+mod

Postprzez Jaho63 » wtorek, 29 maja 2012, 18:46

ewpiga napisał(a):Nie,nie.....konkurs lotniczy, patrzę ??

No jakby dał w HP, to nie byłoby kawału.
ewpiga napisał(a):Ja tam wypić sobie lubię.. i tworzę..insza inszość, że mi po tym nie wychodzi.

:) Doceniam szczerość.
Slash napisał(a):Cześć, czołem, do widzenia.

Slashu, nie rób się kolejną dziewczynką. Kończ waść, wstydu se oszczędź! ;o) :lol:
Można już połączyć nPWM ze SF. Wcale nie ma wielkiej różnicy!
Jaho63

Postprzez Soris000 » wtorek, 29 maja 2012, 18:59

Dowcip bez pointy to... kiepski jest. :D
Soris000

Postprzez tankmania » wtorek, 29 maja 2012, 19:24

Slash napisał(a):najbardziej spodobało mi się, że niektórzy uznali, że całkowicie poważnie wykonuję P.11 nie zdając sobie sprawy, że mam wypraski od siódemki. Nie wiedziałem, że sprawiam wrażenie aż takiego debila.

Dla megalomana nawet Papież jest debilem.
tankmania

Postprzez Grzegorz2107 » wtorek, 29 maja 2012, 23:23

Będzie o końcu i żalu, że się skończyło.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=za_6A0XnMyw&feature=related[/youtube]
Grzegorz2107

Postprzez Kuba P. » środa, 30 maja 2012, 01:43

Ostatnio dużo wygłaszanych tu treści chyba ma na celu poprawienie samopoczucia panom cierpiącym niedostatki z powodu oceny gabarytu własnego przyrodzenia albo za małego samochodu. Chciałem trochę sobie poprawić humor podczas przeglądania tego forum, a może i nawet kilku innym osobom. Ja się nawet dobrze bawiłem, najbardziej spodobało mi się, że niektórzy uznali, że całkowicie poważnie wykonuję P.11 nie zdając sobie sprawy, że mam wypraski od siódemki. Nie wiedziałem, że sprawiam wrażenie aż takiego debila. Fajnie było, ale nie wiem czemu, właśnie mój współczynnik chcenia mi się przybrał ujemną wartość.
Cześć, czołem, do widzenia.

Obrazek

Obrazek
pvek!
Kuba P.

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - warsztat